Prima pagină D:News

Cel mai murdar apartament din lume a fost scos la vanzare

Redactia Descopera.ro | 10.08.2008 | ● Vizualizări: 140
Cel mai murdar apartament din lume a fost scos la vanzare     apartament, murdar, licitatie, gunoi + zoom
Galerie foto (1)

Un apartament apartinand unui american din Houston, Texas, poate concura usor pentru titlul de cel mai murdar apartament din lume. Proprietarul a decis ca ii va fi mai usor sa vanda locuinta decat sa se implice in curatarea sa si, spre supriza tuturor, ofertele nu au intaziat sa apara.

Barbatul a inchiriat apartamentul unei batrane care, dupa ce a refuzat sa isi plateasca facturile si chiria, a ales sa plece fara sa lase niciun semn. Imaginea apartamentului l-a socat pe proprietar in momentul in care acesta a decis sa sparga usa imobilului.” Fiecare camera era atat de acoperita de gunoaie incat era imposibil sa faci vreun pas. Conditiile in care a trait femeia respectiva sunt peste puterea imaginatiei. Mai mult, stiu ca adusese si doua pisici. Dupa miros, cred ca acestea a murit si se afla undeva sub muntii de gunoi”, declara socat proprietarul apartamentului.

Desi barbatul nu a facut un secret din starea in care se afla locuinta, cumparatorii nu au intarziat sa apara. Apartamentul evaluat la 80.000$ inainte de a fi inchiriat batranei a fost, practic, scos la licitatie, noul proprietar urmand a fi decis in functie de importanta sumei oferite. Cea mai mare oferta de pana acum este cea de 39.000$, o oferta cu mult peste asteptarile vanzatorului, cel care se astepta la maxim 20-25.000$.

Sursa: Pravda

Tag-uri: apartament | murdar | licitatie | gunoi

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI