Home » D:News » Pantofii “Adio, Bush!” se vand in draci

Pantofii “Adio, Bush!” se vand in draci

01.21.2009
Pantofii “Adio, Bush!” se vand in draci
Suflecati-va manecile si testati-va abilitatile tactice cu o “racheta” de ultima generatie: pantoful mortal! O alegere foarte nepotrivita pentru un proiectil, iar daca ne uitam mai bine la designul pantofului, o alegere cu totul in afara modei, am putea spune. Cu toate acestea, vorbim despre cei mai bine vanduti pantofi din Turcia.

Compania Baydan care a confectionat celebrii pantofi pe care, in cadrul unei antologice conferinte de presa desfasurata in Irak, jurnalistul Muntader al-Zaidi i-a aruncat cu aplomb spre presedintele de atunci al SUA, George W. Bush, a trebuit sa mai angajeze 100 de oameni si sa deschida o noua fabrica pentru a face fata cererilor. De la incident, zeci de mii de comenzi pentru pantofii model “Adio, Bush”, cum au fost numiti, au venit din Turcia, Statele Unite ale Americii si Irak. Numai saptamana trecuta, cei de la Baydan au avut 18 mii de comenzi din SUA si 15 mii din Irak.

Sursa: Rex

Citeste pe aceeasi tema: Pantofii aruncati spre Bush costa 10 milioane de dolari, Incredibil! Afla care este cel mai de succes joc video al anului