Home » D:News » Un pescar ghinionist a fost tarat 3 kilometri in larg de un peste urias

Un pescar ghinionist a fost tarat 3 kilometri in larg de un peste urias

Un pescar ghinionist a fost tarat 3 kilometri in larg de un peste urias
Publicat: 03.02.2009
Nick Dobby, un pescar neozeelandez de numai 18 ani, a crezut ca a dat lovitura atunci cand a reusit sa strapunga cu harponul un espadon de peste 213 kilograme. Ceea ce se dorea a fi doar o partida de pescuit a devenit, insa, o aventura pe care adolescentul nu o va uita toata viata.

Pestele urias l-a smuls, pur si simplu, de pe mal pe nefericitul pescar si, timp de doua ore si jumatate, l-a tras dupa el prin apele oceanului. Martorii oculari au declarat ca Nick Dobby a stat la suprafata apei cea mai mare parte a timpului, in timp ce prietenul sau, Mark Colville, l-a urmarit cu ajutorul unei barci pentru a-l salva. „Daca esti suficient de idiot pentru a apasa pe tragiul harponului, atunci trebuie sa stai impreuna cu el”, a afirmat tanarul neozeelandez dupa ce a fost adus la mal impreuna cu uriasul espadon.

Un astfel de peste poate atinge viteze de pana la 110 kilometri pe ora prin apele marilor si oceanelor, ceea ce explica de ce Nick Dobby nu s-a scufundat in timpul ineditei lui partide de pescuit. Tanarul a declarat ca va pastra capul victimei sale ca trofeu, in timp ce carnea va fi tocata si preparata dupa retele traditionale neozeelandeze.

Sursa: News

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase