Home » D:News » O fata din India s-a maritat cu un caine

O fata din India s-a maritat cu un caine

O fata din India s-a maritat cu un caine
Publicat: 06.03.2009
Incredibila fapta s-a petrecut intr-un satuc din India, unde satenii respectivi au convins-o pe fata ca mariajul sau straniu va salva satul de blesteme si de atacul spiritelor rele.

Karnamoni Handsa, o fata de 8 ani din satul Khanyhan situat la 60 kilometri de Calcutta, a fost nevoita sa faca “nunta” in graba deoarece avea un dinte cariat, fapt considerat un semn rau de catre localnicii din tribul Santhal. Batranii tribului au decis ca singura modalitate de a scapa de blesteme si demoni, este mariajul dintre o fata si un caine. Acelasi for de conducere al satului a decretat ca fata va putea “divorta” de caine oricand va dori.

“Dupa ce va mai creste, daca va intalni un baiat care sa-i placa, va fi libera sa se marite cu acesta. Bineinteles ca mariajul ei cu cainele va fi anulat”, declara mama fetitei.
“Nunta” a beneficiat de prezenta a peste 100 de invitati, precum si de fotoreporteri de la marile agentii de stiri din lume. Atmosfera a fost asigurata de batai din tobe si cantitati considerabile de alcool autohton.

“ Nu imi pare rau ca ma marit cu catelul Bacchan. Este cel mai bland dintre toti cainii satului nostru. Pana acum a fost un caine vagabond care traia pe strazi din mila oamenilor, dar acum voi avea grija de el”, a declarat fetita agentiilor de presa.
Membrii tribului Santhal se ocupa cu agricultura si traiesc in statele indiene Bengal, Bihar si Jharkhand.

Sursa : WeirdAsiaNews
 

CITESTE SI :

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase