Prima pagină D:News

Elefantul infractor – neinarmat dar extrem de periculos

Redactia Descopera.ro | 03.30.2009 | ● Vizualizări: 276
Elefantul infractor – neinarmat dar extrem de periculos     elefant, india, infractor, talharie, conducator auto, banana + zoom
Galerie foto (1)

Politia din districtul indian Keonjhar se confrunta de cateva saptamani cu un fenomen neobisnuit. Zeci de persoane au depus plangeri la sediul politiei in care acuzau un elefant de mai multe acte de talharie.

Martorii sustin ca elefantul in cauza opreste masinile si obliga conducatorii auto sa deschida portierele, dupa care incepe sa scotoceasca cu trompa in cautarea fructelor sau a altei surse de hrana. „Daca ai la tine legume sau fructe, in special banane, le va manca si abia apoi te va lasa sa pleci. Daca nu ii deschizi usile el va incepe sa impinga masina sau se va posta in fata ei pana se convinge ca nu ai ce sa ii dai de mancare”, sustine Pradoh Mohanty, unul dintre localnici, care a fost „jefuit” deja de doua ori de neobisnuitul infractor.

Autoritatile cred ca este vorba de un elefant batran care cauta o sursa usoara de hrana. In acelasi timp, conducatorii auto sunt avertizati sa nu provoace uriasul pachiderm, acesta putand deveni violent in cazul in care cererile sale nu sunt satisfacute.

Sursa:WeirdAsiaNews

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI