Home » D:News » Pe urmele adevarului cu ID INVESTIGATION DISCOVERY

Pe urmele adevarului cu ID INVESTIGATION DISCOVERY

Publicat: 06.04.2009
Sunteti captivati de criminalistica? Fascinati de ce pot face oamenii obisnuiti? Dornici sa participati la investigatii? Scoateti la suprafata detectivul din voi!

Incepand de astazi, 6 aprilie, puteti urmari noul post de televiziune, ID Investigation Discovery, care este acum disponibil si in Romania. Acest nou canal TV cu emisie non-stop, axat pe programe de investigatie, ofera un sir fascinant de programe despre stiinta criminalisticii si modul in care este ea utilizata pentru a prezenta povesti adevarate, despre unii dintre cei mai fascinanti investigatori din lume.  Investigatiile si criminalistica reprezinta unul dintre cele mai populare genuri non-fictiune pentru adultii din Europa. Publicul este fascinat de gandirea infractorilor si atras de explorarea celor mai recente realizari ale analizei criminaliste.

Adresat unui public preponderent feminin, cu varste intre 25 – 54 de ani, ID se va lansa cu programe precum: Apel de urgenta, o serie plina de forta despre drame umane reale, prezentate prin apelurile dintre operatorii serviciilor telefonice de urgenta si persoanele care suna cerand ajutor; Pe urmele criminalilor, care prezinta o echipa de detectivi ai Departamentului de Omucideri din cadrul unei sectii de politie metropolitane din SUA.

Pornind de la aceste premize, ID Investigation Discovery utilizeaza tehnici narative dramatice bazate pe fapte, pentru a analiza in profunzime fiecare investigatie, prezentand in plus declaratii personale ale expertilor care dezvaluie dovezile, metodele si motivele fiecarei fapte savarsite. Patrunzand in profunzime in mintea infractorilor si rezolvand aceste puzzle-uri din viata reala, noul post TV prezinta si aspecte mai putin obisnuite ale investigatiei, relatand povesti fascinante despre investigatii paranormale, mistere medicale si evenimente istorice.

Sursa: Discovery Channel

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase