Home » D:News » Aproape 100 de cranii umane decoperite intr-un iaz din India

Aproape 100 de cranii umane decoperite intr-un iaz din India

Aproape 100 de cranii umane decoperite intr-un iaz din India
Publicat: 26.05.2009
Autoritatile au descoperit aproape 100 de cranii omenesti si resturi scheletice intr-un iaz secat din orasul Aligarth, aflat in nordul Indiei. Ramasitele au fost reperate cu doua zile in urma de un grup de copii care se juca langa iazul aflat in vecinatatea unui cimitir.

Fix 98 de cranii si cateva schelete au fost recuperate de autoritati in Aligarth, situat la 120 kilometri sud-est de capitala New Delhi. O investigatie desfasurata de medici a condus la descoperirea unor semne de suturare pe cranii, caracteristice procedurii de autopsiere a trupurilor la care erau candva atasate.

Ramasitele au apartinut cel mai probabil unor cadavre neidentificate aduse candva la autopsie, insa politia a lansat totusi o ancheta. Ofiterii locali sunt de parere ca osemintele ar putea apartine persoanelor neidentificate ucise in accidente si impacturi rutiere.

Ofiterul de politie Ashim Arun a declarat pentru versiunea indiana a publicatiei Times ca desi unele cranii au confirmat autopsierea corpurilor la care au fost atasate, unele dintre acestea par complet intacte, fara semne de suturare pe ele. Ca atare, s-a decis o investigare mai amanuntita a osemintelor, pentru a se stabili momentul mortii fiecarui individ in parte precum si care anume a fost autopsiat. Rezultatele sunt asteptate sa apara in cateva zile.

Sursa: Discoveryon

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase