Home » D:News » A trait 42 de ani cu un glont in cap

A trait 42 de ani cu un glont in cap

A trait 42 de ani cu un glont in cap
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 27.05.2009
He Wenying, o chinezoaica in varsta de 65 de ani nu a mai supaortat durerile de cap si s-a prezentat la spitalul din orasul Chongquin. Acolo medicii au fost nevoiti sa-i extraga sursa durerii… un glonte care a stat in craniul femeii nu mai putin de 42 de ani.

In anul 1967, in timpul violentelor declansate de Revolutia Culturala a lui Mao Zedong, in timpul unei lupte de strada dintre factiunile Garzilor Rosii si comunistii fundamentalisti, un glont de calibru 3,3 a ricosat dintr-un zid direct in craniul lui He.

In mod inexplicabil, femeia nu a realizat ca avea un glont in cap pana in anul 1978, cand medicii au descoperit motivul durerilor de cap persistente. Dar datorita slabei dotari a spitalului local din acea parioada, medicii nu au avut cum sa o opereze. Odata cu trecerea timpului, durerea a devenit din ce in ce mai intensa si s-a intins pe tot corpul, iar He Wenying s-a prezentat la inceputul acestei luni la spitalul din Chongquin.

Din fericire medicii au reusit sa-i extraga glontul fara nici un fel de complicatie post operatorie. In prezent He Wenyng se afla in convalescenta, fericita ca a scapat de glontele care o chinuia de 42 de ani.

Sursa : Daily Mail
 

CITESTE SI :

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase