Home » D:News » Pisica cu aripi fascineaza mapamondul

Pisica cu aripi fascineaza mapamondul

Publicat: 28.05.2009
Daca pana la acest caz, pisicile cu aripi puteau fi intalnite doar in basme sau in imaginatia debordanta a copiilor, iata ca a aparut in realitate un motan alb si pufos caruia de la varsta de un an au inceput sa-i creasca ….aripi?

Unui motan din orasul chinezesc Chongqing i-au crescut pe spate ceea ce par a fi inceputul unor aripi pufoase. Atat multimea de curiosi cat si zoologii si medicii veterinari care l-au studiat sunt uimiti de noua infatisare, aparent inexplicabila a motanului de rasa persana.

Pisoiul s-a nascut cu un trup aparent normal, pana la varsta de un an nediferentiindu-se in vreun fel de o alta pisica din rasa sa. Unii experti sunt de parere ca formatiunile osoase de sub piele ar fi o mutatie anormala, un geaman siamez crescut in interiorul motanului.

Altii sunt de parere ca este o mutatie genetica, care ar fi avut loc in timp ce puiul de pisica se afla in burta mamei, mutatie declansata de multitudinea de substante poluante din aer si apa (China are un nivel al poluarii extrem de ridicat). Proprietara este insa foarte mandra de motanul ei inaripat care este centrul atentiei tuturor.

Sursa : Daily Mail

CITESTE SI :

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase