Home » D:News » Initiaza-te in arta foto cu „Picture this! Dive into a sea of colours!”

Initiaza-te in arta foto cu „Picture this! Dive into a sea of colours!”

Initiaza-te in arta foto cu „Picture this! Dive into a sea of colours!”
Publicat: 10.07.2009
Pe parcursul acestei veri BEST Bucuresti ofera studentilor europeni 10 zile de studiu de initiere in arta fotografica in perioada 16-28 iulie, perioada in care sunt organizate 40 de ore de curs, aplicatii practice, dar si o expozitie cu cele mai reusite fotografii ale participantilor.

S-a ales organizarea acestui curs deoarece fotografia face parte tot mai mult din viata fiecaruia, este de actualitate si de interes major in randul studentilor. Tinand cont ca in ultimul timp arta fotografica atrage din ce in ce mai multi tineri, BEST Bucuresti s-a decis asupra acestei teme.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizatie studenteasca non-guvernamentala si non-profit care isi propune sa ofere oportunitati de invatare si dezvoltare personala pentru tineri ingineri. Este prezenta in 83 de Universitati Tehnice din 31 de tari europene si este vizibila pentru mai mult de 1.000.000 de studenti. BEST promoveaza spiritul european si incurajeaza comunicarea si lucrul intr-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizeaza: cursuri academice, competitii ingineresti, simpozioane educationale.

Motivarea, experienta dobandita incepand cu anul 1995 in cadrul proiectelor, precum si dorinta de autodepasire a membrilor a facut din BEST Bucuresti una din organizatiile studentesti de top din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti.

Cursul de vara BEST este evenimentul care acorda studentilor sansa de a invata lucruri noi intr-un mediu total diferit si intr-o maniera aparte fata de cea clasica, din universitate. Fiind organizat de tineri, acest curs se apropie tot mai mult de ceea ce isi doresc studentii, avand chiar oportunitatea  de a pune in practica cele invatate si de a lua contact cu mediul profesional.

Cursul se adreseaza unui numar de 25 de studenti din toata Europa pasionati de subiect, care vor sa afle lucruri noi, sa descopere cultura altor tari si de deasemenea vor sa intalneasca alti tineri europeni cu pasiuni comune cu ale lor.

Pe durata evenimentului participantii vor invata notiunile de baza, tehnici si reguli. Vor fi astfel initiati in aceasta arta, ei avand nevoie doar de un aparat de fotografiat si de multa pasiune. Intra pe http://www.bestbucuresti.ro pentru a afla mai multe detalii.

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase