Home » D:News » Revine Spud, ariciul chelios

Revine Spud, ariciul chelios

Publicat: 20.07.2009
El este Spud, un biet arici care a devenit faimos fara voia sa in momentul in care, datorita unei afectiuni a pielii, a ajuns singurul arici chel din lume. Povestea sa are insa parte de un final fericit, deoarece cu ajutorul iubitorilor de animale, Spud se vede din nou acoperit de spini.

In ciuda sortii nefericite, povestea sa a induiosat milioane de iubitori de animale din lumea intreaga care si-au unit eforturile pentru a-i reda lui Spud infatisarea originala.

Micul arici a fost gasit in decursul lunii martie, anul curent, in timp ce ratacea intr-o gradina, suferind de o boala a pielii care il lasase atat fara spinii caracteristici, cat si fara orice fir de blana.

Medicii veterinari din cadrul Tiggywinkles Wildlife Hospital au declarat ca nu-au mai confruntat cu un astfel de caz, unic pana in prezent in analele medicinii veterinare, astfel incat, prin intermediul cotidianului Daily Mail, au cerut sfaturi cititorilor. Dupa ce, initial, au incercat sute de lotiuni, potiuni, crème si masaje speciale, medicii s-au declarat invinsi deoarece orice leac au incercat, nu reuseau sa-l ajute pe Spud sa scape de chelia totala cu care se confrunta. Cu toate eforturile oamenilor, pana la urma organismul lui Spud se pare ca a detinut secretul revenirii spinilor. Incetul cu incetul, micului arici au inceput sa-i creasca de la sine, atat blana cat si spinii.

Cum spinii sunt cheia supravietuirii aricilor deoarece ofera protectia contra atacurilor, pisicilor, vulpilor si pasarilor de prada, micul Spud va fi eliberat curand in natura. Evenimentul va fi televizat!

Sursa: Daily Mail

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase