Home » D:News » E-mail-uri “trimise de catre cei morti”

E-mail-uri “trimise de catre cei morti”

Publicat: 06.08.2009
E-mail-uri “trimise de catre cei morti”
Un serviciu de mesagerie care asigura transmiterea e-mail-urilor de dincolo de mormant a fost lansat recent sub denumirea Last Messages Club ( Clubul Ultimelor Mesaje).

Serviciul permite transmiterea, in viitor, a unor note scrise de catre o persoana inaintea decesului. Documente importante precum testamente si detalii legate de asigurari pot fi de asemenea accesate prin intermediul acestui serviciu.

Organizatorii insista ca The Last Messages Club nu este un jefuitor de cadavre ci chiar o metoda de ameliorare a a stresului si a traumei asociate cu moartea unei persoane dragi. Un membru al organizatiei poate scrie pana la 100 e-mail-uri, care incep sa fie eliberate odata ce acesta trece in lumea celor drepti, intocmai optiunii sale, ca de exemplu cu ocazia unei casatorii, a unei nasteri sau a unei aniversari.

Last Messages Club ofera fiecarui membru cate un seif sigur si privat. Acestia pot creea apoi mesaje care sa fie trimise special destinatarilor alesi de ei. Mesajele pot varia de la o ultima scrisoare de dragoste pana la indrumari pentru cel care ramane in urma, liste de instructiuni sau informatii financiare. De asemenea, fotografii, videoclipuri si documente pot fi atasate.

Simon Gilligan, in varsta de 63 ani, din Littleport, Cambridgeshire, s-a inrolat deja in program si a scris mesaje ce urmeaza sa le fie trimise sotiei, copiilor si prietenilor sai dupa ce el nu va mai fi.

“Am crezut, la inceput, ca este o metoda de extorcare, dar dupa ce m-am gandit mai bine mi-am dat seama ca este o idee grozava si ar fi special ca cei dragi sa primeasca mesaje de la mine dupa ce nu voi mai fi prin preajma”, a declarat britanicul.

Doritorii se pot inscrie pentru pachetul silver contra sumei de 45 lire sterline ( aprox. 225 lei) sau pot opta sa beneficieze de pachetul gold in valoare de 190 lire sterline (aprox. 1000 lei).

Sursa: Telegraph

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase