Prima pagină D:News

Numerele la LOTO au fost prezise CORECT

09.11.2009 | ● Vizualizări: 416
Numerele la LOTO au fost prezise CORECT     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Iluzionistul Derren Brown a prezis intocmai, in direct la televizor, numerele de la Loteria Nationala Britanica.

Channel 4 a difuzat live incercarea lui Brown pe toate celecinci canale ale sale - prima oara cand colosul media si-a cedatintreaga retea TV unui singur eveniment. Iluzionistul a promis cava explica vineri, in cadrul unui show, felul in care a reusituimitoarea performanta.

Grozavia a marcat inceputul unei noi serii de trucuri televizateale lui Derren Brown, ale carui spectacole anterioare l-auinfatisat jucand Ruleta Ruseasca, contanctand mortii int-o manierainteractiva si convingand membri ai publicului sa ia parte lajefuirea unei dube blindate si inarmate.
Pentru ultima sa gaselnita, iluzionistul a organizat totul intr-olocatie secreta, marturisindu-le telespectatorilor ca numai el sicei doi cameramani care il fimau erau prezenti acolo. Dupa ce aexplicat ca bilele pe care le are in fata sa pe un suport continnumerele pe care el le prezisese mai devreme in aceeasi zi, adeclarat ca nu le poate arata publicului inainte ca BBC sa difuzezeextragerea numerelor castigatoare.

Pentru a demonstra ca spectacolul este in direct, a deschis untelevizor din studio care arata programul de extragere a numerelorde la Loteria Nationala pe BBC1, pentru un jackpot de 2.4 milioanede lire sterline. A fost tacut pe masura ce cele sase numere auaparut: 2, 11, 23, 28, 35, 39.
Tinand ridicata o mica pancarta cu numerele scrise pe ea, Brown aintors-o imediat spre public, potrivirea cu numerele castigatoarefiind totala. Purtatorul de cuvand al Loteriei a declarat in urmaevenimentului : "Este imposibil ca cineva sa influenteze in vreunfel rezultatul extragerilor, iar Derren Brown nu sugereaza ca arrealiza acest lucru. El este un iluzionist ce creeaza impresia capoate prezice numerele".Sursa: The Telegraph

CITESTE SI:


Tag-uri: loto | magie | iluzie | prezicere