Prima pagină D:News

Numerele la LOTO au fost prezise CORECT

Redactia Descopera.ro | 09.11.2009 | ● Vizualizări: 527
Numerele la LOTO au fost prezise CORECT     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Iluzionistul Derren Brown a prezis intocmai, in direct la televizor, numerele de la Loteria Nationala Britanica.

Channel 4 a difuzat live incercarea lui Brown pe toate cele cinci canale ale sale - prima oara cand colosul media si-a cedat intreaga retea TV unui singur eveniment. Iluzionistul a promis ca va explica vineri, in cadrul unui show, felul in care a reusit uimitoarea performanta.

Grozavia a marcat inceputul unei noi serii de trucuri televizate ale lui Derren Brown, ale carui spectacole anterioare l-au infatisat jucand Ruleta Ruseasca, contanctand mortii int-o maniera interactiva si convingand membri ai publicului sa ia parte la jefuirea unei dube blindate si inarmate.
Pentru ultima sa gaselnita, iluzionistul a organizat totul intr-o locatie secreta, marturisindu-le telespectatorilor ca numai el si cei doi cameramani care il fimau erau prezenti acolo. Dupa ce a explicat ca bilele pe care le are in fata sa pe un suport contin numerele pe care el le prezisese mai devreme in aceeasi zi, a declarat ca nu le poate arata publicului inainte ca BBC sa difuzeze extragerea numerelor castigatoare.

Pentru a demonstra ca spectacolul este in direct, a deschis un televizor din studio care arata programul de extragere a numerelor de la Loteria Nationala pe BBC1, pentru un jackpot de 2.4 milioane de lire sterline. A fost tacut pe masura ce cele sase numere au aparut: 2, 11, 23, 28, 35, 39.
Tinand ridicata o mica pancarta cu numerele scrise pe ea, Brown a intors-o imediat spre public, potrivirea cu numerele castigatoare fiind totala. Purtatorul de cuvand al Loteriei a declarat in urma evenimentului : "Este imposibil ca cineva sa influenteze in vreun fel rezultatul extragerilor, iar Derren Brown nu sugereaza ca ar realiza acest lucru. El este un iluzionist ce creeaza impresia ca poate prezice numerele".Sursa: The Telegraph

CITESTE SI:


Tag-uri: loto | magie | iluzie | prezicere

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI