Prima pagină D:News

Mike Rowe cauta cea mai murdara meserie din Romania!

09.11.2009 | ● Vizualizări: 84
Mike Rowe cauta cea mai murdara meserie din Romania!     Mike Rowe, Dirty Jobs, Meserii Murdare, Discovery Channel, cea mai murdara meserie din Romania, show + zoom
Galerie foto (2)

Prezentatorul emisiunii Meserii murdare (Dirty Jobs) de pe Discovery Channel, a incercat pana in prezent vreo 200 de job-uri! A curatat maruntaie de peste sau ramasite de gandaci, a reciclat resturi de mancare, a desfundat fose septice sau a castrat oi, alaturi de oamenii care fac asta in fiecare zi. Insa, Mike a ramas acum in pana de idei si are nevoie de ajutorul fanilor sa-i „recomande” o meserie murdara pe care nu a mai incercat-o pana in prezent.

Dupa ce a trecut prin aproape 200 de "meserii murdare", MikeRowe, prezentatorul show-ului de la Discovery, nu mai are idei. Prin intermediul YouTube, Mike le cere acum fanilor din toata lumeasa-l ajute cu sugestii de noi meserii murdare, din tarile lor.

Provocarea a fost lansata de curand, urmand ca "meseriasiimurdari" din toate tarile sa uploadeze filmulete cu meseriile pecare ei le considera potrivite pentru show-ul Dirty Jobs. Cele maiinteresante propuneri vor fi puse in practica chiar de MikeRowe, care va veni, alaturi de echipa sa, in tara deunde provine ideea. Prin urmare.... Submit YOUR dirty job! Tot ceeace trebuie sa faceti este sa uploadati pe YouTube filmuleteleproprii despre o meserie murdara pe care Mike n-a maiincercat-o.CITESTE SI: