Prima pagină D:News

“Omul-coral” este noul “om-copac”

Redactia Descopera.ro | 09.24.2009 | ● Vizualizări: 431
“Omul-coral” este noul “om-copac”     no tags + zoom
Galerie foto (2)

Lin Tianzhuan, in varsta de 38 de ani, din orasul chinez Shuimen, botezat ”reciful coral uman”, a fost tratat cu succes pentru o rara afectiune care ii acoperea intregul corp cu o crusta asemanatoare unei cochilii.

Barbatul a descoperit pentru prima oara bizarele excrescente pe brate si pe picioare la varsta de 13 ani. A incercat sa estompeze procesul cu diferite alifii si antibiotice, dar, in loc sa se amelioreze, situatia s-a inrautatit. Stratul cornos a inceput sa ii acopere in intregime membrele si i s-a extins chiar si pe spate si cap.

Nu a fost nevoie de mai mult pentru ca baiatul sa devina o ciudatentie si sa fie nevoit sa se ascunda in casa de vecinii si prietenii care il botezasera "Baiatul Coral".

"Treptat, cochilia mea a inceput sa devina tot mai groasa pana cand nu mi-am mai putut articula bratele si picioarele. A fost inspaimantator. Daca eram nevoit sa ies din casa, ma infasuram tot in paturi, pentru ca oamenii se panicau si incepeau sa tipe cand ma vedeau", declara Lin.

Insa acum barbatul pare sa isi revina din bizara stare gratie medicilor unei clinici speciale de dermatologie care au inceput un studiu pe marginea cazului sau. Acum, la un an dupa tratament si dupa mai multe interventii chirurgicale, Lin se recupereaza total avand numai cateva portiuni de piele depigmentate care ii mai amintesc de infioratoarea boala.Cazul lui Lin Tianzhuan se aseamana izbitor cu cel al lui Dede Koswara din Indonezia, supranumit "omul-copac", al carui caz a fost de asemenea prezentat de catre Descopera.ro.

Sursa: Telegraph

Citeste America de Sud, taramul sangeroaselor carteluri, episodul de astazi al maratonului Descopera Secretele Mafiei!

CITESTE SI: