Prima pagină D:News

“Omul-coral” este noul “om-copac”

09.24.2009 | ● Vizualizări: 421
“Omul-coral” este noul “om-copac”     no tags + zoom
Galerie foto (2)

Lin Tianzhuan, in varsta de 38 de ani, din orasul chinez Shuimen, botezat ”reciful coral uman”, a fost tratat cu succes pentru o rara afectiune care ii acoperea intregul corp cu o crusta asemanatoare unei cochilii.

Barbatul a descoperit pentru prima oara bizarele excrescente pebrate si pe picioare la varsta de 13 ani. A incercat sa estompezeprocesul cu diferite alifii si antibiotice, dar, in loc sa seamelioreze, situatia s-a inrautatit. Stratul cornos a inceput sa iiacopere in intregime membrele si i s-a extins chiar si pe spate sicap.

Nu a fost nevoie de mai mult pentru ca baiatul sa devina ociudatentie si sa fie nevoit sa se ascunda in casa de vecinii siprietenii care il botezasera "Baiatul Coral".

"Treptat, cochilia mea a inceput sa devina tot mai groasa panacand nu mi-am mai putut articula bratele si picioarele. A fostinspaimantator. Daca eram nevoit sa ies din casa, ma infasuram totin paturi, pentru ca oamenii se panicau si incepeau sa tipe cand mavedeau", declara Lin.

Insa acum barbatul pare sa isi revina din bizara stare gratiemedicilor unei clinici speciale de dermatologie care au inceput unstudiu pe marginea cazului sau. Acum, la un an dupa tratament sidupa mai multe interventii chirurgicale, Lin se recupereaza totalavand numai cateva portiuni de piele depigmentate care ii maiamintesc de infioratoarea boala.Cazul lui Lin Tianzhuan se aseamana izbitor cu cel al lui DedeKoswara din Indonezia, supranumit "omul-copac",al carui caz a fost de asemenea prezentat de catreDescopera.ro.Sursa: Telegraph

Citeste America de Sud, taramul sangeroaselorcarteluri, episodul de astazi al maratonuluiDescopera Secretele Mafiei!

CITESTESI: