Prima pagină D:News

“Liniile Nazca” au fost descoperite si in Kazakhstan

09.25.2009 | ● Vizualizări: 401
“Liniile Nazca” au fost descoperite si in Kazakhstan     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Mass-media internationala dar si pagina oficiala de Internet a guvernului din Kazakhstan au anuntat recent descoperirea surprinzatoare a unor geoglife sau “linii Nazca” pe teritoriul acestei tari.

Geoglifele sunt reprezentari grafice realizate pe sol prinaranjarea unor pietre sau prin indepartarea straturilor de pamantde la suprafata terenului. Aceste proiectari acopera in generalsuprafete de mare intindere.

Cele mai multe geoglife pot fi gasite in desertul peruvian Nazca.Ele reprezinta in special forme de animale, precum pasari colibri,paianjeni, maimute, pesti, rechini, lame si soparle.

Geoglifele din Kazakhstan par, in schimb, sa schiteze o figuraumanoida potrivita intre doua structuri neobosnuite. Desenele suntlocalizate pe platourile Muntilor Karatau din regiunea sudica atarii.

Geoglifele reprezinta o curiozitate de mare interes pentrucercetatorii din domeniul OZN, dintre care unii sunt de parere caaceastea ar insemna tocmai mesaje sau marcaje create de anticipentru a beneficia de vizite extraterestre.

Apologetii acestei teorii sunt de parere ca in vremuri de restristeaceste reprezentari erau o metoda de invocare a "Zeilor din Stele",sa se intoarca pe Pamant si sa asiste aceste societati tinere, desio asemenea ipoteza nu a fost niciodata confirmata.

Se asteapta din partea sustinatorilor acestor teorii chiar sapretinda ca fiinta prezenta in desen poate intruchipa unextraterestru ce a vizitat candva aceasta zona si a interactionatcu bastinasii.

Kazakhstan este o regiune cu o intensa activitate OZN, multeobservari ale obiectelor zburatoare neidentificate fiind raportateaici. Recent, guvernul tarii a "survolat" ideea crearii unui campde aterizare pentru OZN precum si o ambasada extraterestra.

Sursa: Discoveryon

Citeste Mafia din Caucaz, fratiile lupilorsangerosi, episodul de astazi al maratonului Descopera SecreteleMafiei.CITESTESI: