Prima pagină D:News

“Koln alearga” - Un oras intreg in miscare

Redactia Descopera.ro | 10.01.2009 | ● Vizualizări: 68
“Koln alearga” - Un oras intreg in miscare      Germanwings, maraton, koln, atletism + zoom
Galerie foto (1)

Bucuresti, 1 Octombrie 2009: Germanwings te invita sa participi la a 13-a ediţie a Maratonului din Koln prezentat de Sparkasse KolnBonn. Evenimentul va avea loc pe data de 4 octombrie 2009 si va fi organizat de Deutscher Leichtathletik-Verband si de Federaţia Internaţionala de Atletism, cu ajutorul Nordrhein Leichtathletikverband.

Maratonul din Koln este probabil unul dintre cele mai vesele evenimente de acest gen, fiind o activitate pentru intreaga familie. Timp de 13 ani a atras ca un magnet mii de spectatori graţie atmosferei relaxate, specifice orasului Koln. La linia de start, mii de competitori cu vârste cuprinse intre 18 si 80 de ani, din peste 50 de ţari, se vor strânge pentru a alerga 42 Km. Manifestaţia este garantata de grupurile de susţinatori care incurajeaza fiecare concurent cu un entuziasm constant, reusind sa creeze o atmosfera unica. La incheierea maratonului, participanţii vor fi invitaţi sa isi delecteze simţurile cu cele mai bune delicatese nemţesti, alaturi de inconfundabila bere, Kolsch. Koln este al patrulea oras ca marime din Germania si o zona metropolitana importanta din Europa. Orasul dateaza din 38 i.Ch. si este renumit pentru stilul arhitectural grandios. Koln gazduieste cea mai mare si impresionanta catedrala gotica din lume - Domul din Koln, considerat un monument cu valoare artistica inestimabila. Compania Germanwings opereaza zboruri catre Koln cu plecarea din Bucuresti, de trei ori pe saptamâna. Stuttgart si Berlin sunt celelalte doua destinaţii ale operatorului german.

Germanwings este una dintre cele mai de succes linii aeriene low-cost din Europa. Linia aeriana opereaza zboruri catre peste 70 de destinaţii din Europa, de pe 5 aeroporturi germane: Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin Schonefeld, Hamburg si Dortmund. Germanwings are o flota de 27 de avioane noi de tipul Airbus A319. Zborurile pot fi rezervate pe site-ul companiei, www.Germanwings.com.

Tag-uri: Germanwings | maraton | koln | atletism