Prima pagină D:News

Cel mai paros om din lume se opereaza pentru a deveni star TV

10.23.2009 | ● Vizualizări: 1152
Cel mai paros om din lume se opereaza pentru a deveni star TV     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Cel mai paros om din lume a declarat ca se va supune de buna voie unei interventii chirurgicale de natura estetica, in incercarea de a se transforma intr-o vedeta de televiziune.

Yu Zhenhua, in varsta de 32 de ani, din provincia chinezaLiaoning, are trupul acoperit de par in proportie de 96%, din cauzaunei tulburari hormonale. Inca de la varsa de sapte ani, el a fostdistribuit in filme precum "Aventura Micului Baiat Paros" si a avutsi o scurta cariera de cantaret.

Cu toate acestea, o incercare recenta a lui Yu de a obtine rolulprincipal al Regelui Maimuta intr-o adaptare pentru televiziune aclasicului "Calatorie in Vest", s-a terminat in lacrimi pentru el,atunci cand regizorul i-a spus ca nu este suficient de atragator casa apara in filmul sau.

"Am crezut ca sunt candidatul ideal, de vreme ce arat ca o maimuta,iar porecla mea este chiar Omul-Maimuta. Dar am ratat castingulpentru ca nu sunt suficient de aratos. De aceea voi suferi ooperatie de inlaturare a pilozitatii excesive de pe trupul meu si ointerventie de chirurgie plastica pentru a semana mai mult cu omaimuta frumoasa. Astfel, regizorul care m-a refuzat isi va regretadecizia", a declarat tanarul.

Un chirurg plastician, intervievat de China Youth Times, sustine caYu ar avea nevoie de interventii majore la ochi, nas si gura."Regele Maimuta are ochii mari si luminosi. Ai lui Yu sunt mici sili se vede numai o pleoapa. De asemenea, varful nasului sau estefoarte mare", declara acesta. Yu Zhenhua crede ca dupa operatie isiva castiga publicul cu "trasaturile lui prietenoase".

Sursa: Telegraph

CITESTESI: