Prima pagină D:News

Extraterestrii discuta deja cu bulgarii

11.30.2009 | ● Vizualizări: 6469
Extraterestrii discuta deja cu bulgarii     no tags + zoom
Galerie foto (1)

O grupare de oameni de stiinta din guvernul bulgar a afirmat ca extraterestrii exista intr-adevar, iar bulgarii sunt singura natiune cu care fiintele venite din spatiu au acceptat sa comunice in ultimii ani.

Cercetatorii din cadrul Institutului Bulgar de CercetariSpatiale declara ca lucreaza in prezent la descifrarea unui complexset de simboluri remis lor de catre extraterestri. Mai mult decatatat, conform acelorasi savanti bulgari, fiintele din alte lumisunt ocupate sa raspunda la un numar de 30 de intrebari esentialetrimise de catre vecinii nostri de la sud de Dunare. LachezarFilipov, directorul Institutului Bulgar de Cercetari Spatiale,confirma ca oamenii din subordinea sa duc deja tratative cuextraterestrii. Echipa sa se ocupa si cu analizarea si descifrareacelor peste 150 de simboluri din lanurile si culturile de cerealedin intreaga lume.

"Extraterestrii sunt peste tot in jurul nostru, ne privesc si nestudiaza in fiecare clipa. Pana si Vaticanul a recunoscut existentalor. Nu sunt dusmanosi fata de oameni, mai degraba vor sa ne ajute,dar omenirea nu este indeajuns de evoluata pentru a intra incontact direct cu ei. Cu toate acestea, exista o raza de speranta,deoarece rasa umana va ajunge sa comunice cu fiintele din spatiu inurmatorii 10 ani. Extraterestrii sunt deranjati de comportamentulamoral si distructiv al oamenilor in privinta naturii, fata de carenu manifesta respectul necesar", declara acesta incontinuare.

Conform savantilor bulgari, nu vom comunica cu extraterestrii prinintermediul undelor radio sau altor mijloace tehnologice, ci prinputerea gandului si telepatie.
Problema extraterestrilor a dus in decursul saptamanii trecute ladezbateri si discutii intense intre presedintele bulgar GeorgiParvanov si ministrul de finante Simeon Djankov.

Sursa : DailyMail

CITESTE SI :