Prima pagină D:News

Tigrii isi mutileaza in direct dresorul

Redactia Descopera.ro | 12.11.2009 | ● Vizualizări: 309
Tigrii isi mutileaza in direct dresorul     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Un dresor german aflat in stare critica a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce trei tigri bengalezi l-au atacat in direct chiar in timpul unei reprezentatii de circ.

Christian Walliser, un experimentat dresor de tigri in varsta de 28 de ani a fost atacat de puternicele felinte intr-un moment nefericit cand pur si simplu s-a impiedicat in timpul unui spectacol de circ din orasul Hamburg. Cei peste 200 de invitati care au platit 132 euro pe bilet, au avut parte de surpiza vietii lor pe cand serveau masa urmarind demonstratia de dresura din arena Dinner Circus.

Dupa ce dresorul s-a impiedicat si a cazul la sol, trei tigri s-au napustit asupra sa imobilizandu-l. In mod bizar, audienta era convinsa ca tigrii se joaca, dar in momentul in care omul a inceput sa tipe si sangele sa se scurga pe podea, audienta s-a panicat.

Tigrii l-au muscat de cap si trunchi, smulgandu-i mana stanga. Norocul sau, daca putem spune asa, este ca tot calvarul prin care a trecut nu a durat decat 30 de secunde, deoarece, personalul circului a reusit sa goneasca tigrii cu ajutorul unor tunuri de apa de mare presiune. In public era si un medic care a reusit sa-i opreasca pe moment hemoragia pana la sosirea masinii de salvare. Autoritatile germane au demarat deja o ancheta care sa stabileasca motivele care au stat la baza acestui incident dramatic.

Sursa: TheGuardian

CITESTE SI :