Prima pagină D:News

S-a autohipnotizat in oglinda si asa a ramas 5 ore

Redactia Descopera.ro | 01.08.2010 | ● Vizualizări: 1438
S-a autohipnotizat singur in oglinda si asa a ramas     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Helmut Kichmeier, un artist de circ extrem, cunoscut sub numele sau de scena de Hannibal Helmurto, a fost gasit de sotia sa in stare de transa profunda, incapabil sa vorbeasca, sa auda sau sa actioneze in vreun fel. Spre norocul sau, a fost readus la realitate dupa mai mult de 5 ore petrecute in transa auto-indusa.

Neobisnuitul incident s-a petrecut inainte de efectuarea unui numar de circ deosebit de periculos in care artistul Hannibal Helmurto trebuia sa intre in stare de transa inainte de a inghiti mai multe sabii. Pentru ducerea la bun sfarsit a numarului care trebuia sa fie senzatia serii in timpul spectacolului Circus of Horrors, Hannibal Helmurto a apelat la sfaturile si indrumarile hipnoterapeutului Ray Roberts. Problema a aparut in urma deciziei artistului de a se autohipnotiza in fata oglinzii inainte de a intra in spectacol, pe motiv ca hipnoterapeutul care trebuia sa-l asiste nu era in localitate.

Se pare ca metoda de hipnoza a fost pe deplin eficace deoarece, inghititorul de sabii a ramas blocat in stare de transa pana la ora 3 noaptea, moment in care a fost surprins de sotia sa. Aceasta a inteles imediat ce se petrecuse si l-a sunat de urgenta pe hipnoterapeut, dupa care a pus receptorul telefonului la urechea sotului sau urmand ca dr. Roberts sa-l scoata din transa cu ajutorul metodelor sale specifice. Spre norocul inghititorului de sabii, experienta hipnoterapeutului a reusit sa-l trezeasca la realitate, fara ca acesta sa fie nevoit sa se intoarca in localitate. O persoana aflata sub hipnoza raspunde doar la vocea celui care l-a hipnotizat sau l-a invatat acesta metoda straveche, neinteleasa in totalitate de stiinta moderna.

Helmut Kichmeier nu este la prima isprava de acest gen deoarece, imediat dupa debutul sau in Circus of Horrors, a ajuns de urgenta la spital dupa ce s-a injunghiat singur destul de serios cu mai multe sabii, in fata unei audiente live.

Sursa : TheTelegraph

CITESTE SI :

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI