Prima pagină D:News

S.U.A. au incercat sa sperie U.R.S.S. cu un bombardier in forma de OZN

Redactia Descopera.ro | 02.17.2010 | ● Vizualizări: 560
S.U.A. au incearcat sa sperie U.R.S.S. cu un bombardier in forma de OZN     no tags + zoom
Galerie foto (4)

O serie de documente secrete date recent publicitatii dezvaluie imagini cu prototipul uni avion in forma de OZN de constructie americana care destinat sa-i sperie pe inamicii sovietici din perioada Razboiului Rece.

Aparatul din dotarea U.S. Air Forces avea forma aprozimativa a unui OZN si ar fi fost capabil sa bombardeze nuclear Uniunea Sovietica de la o inaltime record de 482 km. Avionul respectiv era cunoscut sub denumirea de "Lenticular Reentry Vehicle" sau LRV. Doar cateva persoane din conducerea armatei americane si a C.I.A.-ului stiau de existenta sa.

Proiectul s-a desfasurat sub egida Wright-Patterson AFB, de construirea sa ocupandu-se mai multi savanti germani care lucrasera in prealabil la rachetele si tehnologiile obiectelor zburatoare in forma de disc dezvoltate de Luftwaffe in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Datorita formei sale unice, avionul era capabil sa intre si sa iasa usor din atmosfera precum si sa aterizeze usor in orice loc datorita jeturilor propulsoare mobile atasate in locul clasicului tren de aterizare. Conform documentatiei, bombardierul a fost creat intr-o baza secreta din apropierea orasului Los Angeles, iar americanii il considerau asul din maneca in cadrul unei confruntari militare cu Uniunea Sovietica.Sursa: Pravda

CITESTE SI :

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI