Prima pagină D:News

O creatura marina necunoscuta a esuat pe malurile Canadei

Redactia Descopera.ro | 02.23.2010 | ● Vizualizări: 1203
O creatura marina necunoscuta a esuat pe malurile Noii Zeelande      no tags + zoom
Galerie foto (2)

O fiinta decedata, de origine si specie necunoscuta, care a fost descoperita pe tarmul din Lower Cove, Bay of Islands, Canada, i-a uluit pe cei care au dat, din intamplare, peste masivul si misteriosul cadavru neidentificat adus la mal de apele Oceanului Atlantic de Nord.

Acum, reprezentanti ai Departamentului de Ihtiologie si Oceanica din Corner Brook intentioneaza sa se deplaseze la locul cu pricina, in speranta ca vor putea gasi si oferi unele raspunsuri pe marginea chestiunii. Creatura are o lungime de aproximativ 4,5 metri, din care coada masoara 3 metri, facand trimitere, pentru unii, la monstrul din Loch Ness.

Animalul, avand un singur apendice in forma de inotatoare pe partea dreapta a corpului, pare sa fi fost decapitat, prezentand si alte semne de ranire. Coada de mari dimensiuni i-a determinat pe descoperitorii creaturii fara cap sa creada ca ar putea fi un tentacul de calmar urias, insa dupa o inspectie mai amanuntita, aceasta suspiciune a fost rapid inalturata.John Lubar, de la Departamentul de Ihtiologie si Oceanica sustine ca serviciul din Corner Brook primeste destule notificari referitoare la esuari de foci si balene pe plajele din apropiere, dar ca semnalarile vizand creaturi necunoscute sunt foarte rare. Barbatul spera ca vizita unei echipe specializate la fata locului sa fata lumina in aceasta situatie.

Sursa: Thewestenstar

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI