Prima pagină D:News

Sfarsitul lumii are loc pe 1 noiembrie 4006

Redactia Descopera.ro | 03.17.2010 | ● Vizualizări: 383
Sfarsitul lumii are loc pe 1 noiembrie 4006     da vinci, apocalipsa, 2012, sfarsitul lumii, dezastre, cum se va sfarsi lumea, catastrofe + zoom
Galerie foto (1)

Leonardo Da Vinci ar fi prezis că sfârşitul lumii se va produce pe 1 noiembrie 4006, potrivit unei cercetătoare de la Vatican.

Sabrina Sforza Galitzia susţine că a descoperit o serie de indicii în pictura murală "Cina cea de Taină" realizată de Leonardo Da Vinci. Partea centrală a ferestrei de deasupra lui Iisus şi a discipolilor săi, reuniţi pentru ultima lor masă împreună, înainte de crucificarea lui Cristos, conţine, în opinia acestei cercetătoare italiene, "un puzzle matematic şi astrologic", pe care ea ar fi reuşit să îl descifreze.

Cercetătoarea susţine că Da Vinci ar fi prezis că sfârşitul lumii va avea loc în urma unui "potop universal", care va începe pe 21 martie 4006 şi se va încheia pe 1 noiembrie în acelaşi an. Documentele pe care le-a descoperit cercetătoarea italiană ar susţine faptul că Leonardo Da Vinci ar fi considerat acest potop universal drept "un nou început pentru omenire".

"Există cu adevărat un cod al lui Da Vinci, însă nu este cel care a fost făcut celebru de Dan Brown", a declarat Sabrina Sforza Galitzia.

Citeste mai multe pe Mediafax

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI