Prima pagină D:News

Top Gear ajunge pe Discovery Channel

Redactia Descopera.ro | 03.25.2010 | ● Vizualizări: 123
Top Gear ajunge pe Discovery Channel      Top Gear, Discovery Channel, Jeremy Clarkson, Richard Hammond, The Hamster, James May, Captain Slow, The Stig, masini, auto, bolizi + zoom
Galerie foto (1)

Incepand cu 12 aprilie, in fiecare zi, de luni pana joi, de la ora 23.00, Discovery Channel va invita sa urmariti cea mai populara emisiune cu si despre masini din lume.

Puneţi-vă centurile şi pregătiţi-vă de distracţie căci din luna aprilie, Discovery Channel difuzează Top Gear, programul esential pentru fanaticii maşinilor! Top Gear ia pasiunea publicului pentru maşini, elimină statisticile plictisitoare, adaugă entuziasm, cascadorii incitante şi provocări, ajungând în final la un format informativ şi distractiv în acelaşi timp. A şasea şi a şaptea serie sunt pline de prezentări speciale, inclusiv un joc neobişnuit de fotbal în Toyota Agyo, o trecere în revistă a super-automobilului MC12 produs de Maserati şi obişnuita rubrică devenită deja preferata telespectatorilor, "Vedete în maşini cu preţ rezonabil".

Premiat drept "Cel mai popular program non-ficţiune" în cadrul Premiilor Naţionale de Televiziune de la Londra, cu licenţe pentru versiuni locale difuzate acum în Rusia şi Australia, Top Gear continuă să câştige viteză, atât acasă, cât şi în străinătate. Castigator a 10 premii, inclusiv un Emmy si un Banff, Top Gear este difuzat în peste 100 de ţări si are o bază solidă de fani înrăiţi, în toată lumea. În Marea Britanie face în mod constant cote de audienţă de peste 7 milioane de telespectatori pe BBC 2. Popularitatea programului a dus la dezvoltarea unor produse de consum, inclusiv un Live Theatre Show, care îşi propune să permită publicului să se bucure de acest brand şi dincolo de programul TV.

Mai mult decât orice, Top Gear înseamnă distracţie. Aici, maşinile sunt doar punctul de plecare pentru călătorii de proporţii, cascadorii extrem de ambiţioase şi amuzament pur britanic.

Top Gear a prins viaţă în 1977, ca un program obişnuit despre maşini. Relansat în 2002 într-un format mai lung şi mult mai distractiv, a urcat rapid în topuri, devenind cel mai urmărit program de pe BBC2. Programul a fost îmbunătăţit astfel încât să atragă bărbaţi, femei şi chiar copii. Depăşind cu mult media de audienă pe slotul orar respectiv în Marea Britanie, Top Gear s-a dovedit a fi un călător de nădejde pe toate tipurile de teren, atrăgând un public internaţional de aproximativ 150 milioane telespectatori în întreaga lume.

Ireverenţioasă, spirituală, sinceră şi fără prejudecăţi, echipa Top Gear formată din Jeremy Clarkson, Richard (The Hamster) Hammond şi James (Captain Slow) May forţează maşinile până dincolo de limită, pentru a afla dacă sunt bune de ceva sau nu. Dacă vreţi să ştiţi cât de mare e portbagajul unei anumite maşini, căutaţi în altă parte. Un program plin de cascadorii, provocări şi materiale speciale, Top Gear este autoironic, captivant şi plin de pasiune. Nu veţi găsi aici statistici plicticoase sau discuţii de nepătruns despre arborele de distribuţie sau presiunea anvelopelor. În schimb, veţi avea parte de informaţii avizate, divertisment şi - nu în ultimul rând - stil. Discuţiile despre maşini nu au fost nicicând atât de interesante şi atât de amuzante.

Ştiaţi că... ?

  • Identitatea şoferului echipei Top Gear, zis The Stig, a fost recent votată cel mai mare mister al secolului în Marea Britanie.

  • Conform unor estimări interne ale The Times, Jeremy Clarkson este răspunzător pentru 25% din traficul de pe website-ul timesonline.co.uk traffic.

  • Seria 6 a acestui program premiat cu BAFTA include un meci de fotbal în maşini; un episod în care mamele prezentatorilor testează la drum maşini mici; o cursă epică ambarcaţiune-contra-maşină, derulată de la Londra până la Oslo, în Norvegia; încercarea de a traversa un lac la volanul unui jeep; cursa cu tauri de la Pamplona; şi interpretarea genericului muzical al programului Top Gear cu diverse zgomote de motoare auto.

CITESTE AICI MAI MULTE DESPRE ECHIPA TOP GEAR, afla ce episoade au pregatit Clarkson&co. in sezoanele 6 & 7 si amuza-te cu vorbe de duh imbibate de cel mai pur umor britanic, marca Jeremy Clarkson.

CITESTE SI: