Prima pagină D:News

Ultima moda hi-tech in Japonia: tonuri de apel terapeutice!

Redactia Descopera.ro | 03.29.2010 | ● Vizualizări: 552
Ultima moda hi-tech in Japonia: tonuri de apel terapeutice!     tehnologie, medicina, sanatate, terapie, ton de apel, telefon mobil, celular, polen, alergie + zoom
Galerie foto (1)

In Japonia, unde populatia e impatimita de celulare, face furori o noua idee trasnita: diverse probleme de sanatate – de la “febra fanului” pana la excesul de greutate, beneficiaza, chipurile, de tratament cu… tonuri de apel.

Odata cu venirea primaverii, numerosi locuitori ai Japoniei sufera de alergii produse de polen.

Profitand de moment, o companie numita Japan Ringing Tone Laboratory a lansat o terapie originala: persoanele suferinde trebuie sa-si procure o anumita "sonerie" pentru telefonul celular, iar cand acesta suna, trebuie sa-l apropie de nas. Compania care a dezvoltat tonul de apel respectiv sustine ca sunetul ajuta la indepartarea particulelor de polen din nas.

Aceeasi companie a lansat un ton de apel despre care afirma ca le este util celor care doresc sa slabeasca.

Exista, de asemenea, o gama de tonuri special proiectate pentru necesitatile fiecarei persoane, in functie de semnul zodiacal in care e nascuta aceasta. (Pentru cei nascuti in Taur, sunetul include un "muuu!")

Reprezentantii firmei recunosc faptul ca eficienta metodei lor terapeutice nu a fost dovedita stiintific, dar afirma ca numarul mare de clienti care o folosesc arata ca procedeul functioneaza!

Sursa: BBC

CITESTE SI:

Descopera lumea in care traiesti:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI