Prima pagină D:News

Meciurile de box intre urangutani, atractie turistica in Thailanda (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 04.15.2010 | ● Vizualizări: 154
Meciurile de box intre urangutani, atractie turistica in Tailanda (FOTO)     meciuri de box intre urangutani, protecia si drepturile animalelor, Tailanda, sport bizar, inedit, galerie foto, primate, maimute + zoom
Galerie foto (7)

Un parc tematic thailandez din apropierea capitalei Bangkok a devnit o populara atractie pentru turisti, gratie meciurilor de box intre urangutani organizate aici.

Grupuri numeroase de oameni insetati de inedit se aduna in incinta parcului Safari World pentru a privi cum doi urangutani isi petrec 30 de minute intr-un ring, schimband pumni in ceea ce incearca sa imite un meci de box.

Fortate sa poarte manusile aferente si pantaloni scurti, cele doua primate sunt special antrenate sa se loveasca reciproc, spre amuzamentul publicului.

Desi organizatorii pretind ca urangutanii au fost dresati sa simuleze knock-out-ul, activistii impotriva violentei fata de animale sustin ca acesta este un caz clar de cruzime impotriva respectivelor fiinte.

Aceste creaturi pasnice, pretend ei, nu se lupta pentru ca le face vreo placere, ci pentru ca au fost silite sa faca acest lucru si pentru ca, probabil, ar fi batute daca nu s-ar supune.

Guvernul thailandez a interzis meciurile de box intre urangutani in 2004 si, de aceea, este inca neclar cum acest show bizar si crud este in continuare permis aici.

Sursa: Odditycentral

CITESTE SI:

DESCOPERA lumea in care traiesti:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI