Prima pagină D:News

Miguelin este bebelusul gigant care ne viseaza viitorul (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 05.02.2010 | ● Vizualizări: 108
Miguelin este bebelusul gigant care ne viseaza viitorul (FOTO)     Miguelin, bebelus mecanic gigant animat al Spaniei, Shanghai World Expo 2010, inventie deosebita, vedeta internationala + zoom
Galerie foto (4)

Miguelin este un bebelus animat, inalt de 6,5 metri, pe care Spania l-a construit pentru pavilionul sau din cadrul evenimentului Shanghai World Expo 2010.

Oricine crede ca este vorba doar despre o papusa de mari dimensiuni, se inseala. Miguelin respira, clipeste si viseaza despre orasele pe care li le lasam viitoarelor generatii, in timp ce le zambeste inocent vizitatorilor care trec prin dreptul lui."Mama" bebelusului este regizoarea spaniola Isabel Coixet, care a optat pentru aceasta tema atat de dragul pasiunii pentru copii pe care China si Spania o impartasesc, dar si ca mijloc de a arata faptul ca actiunile noastre au consecinte asupra copiilor nostri.Miguelin, care a fost construit in SUA, viseaza la viitor, iar visele lui vor fi proiectate, astfel incat toti vizitatorii sa le poate vedea. Probabil ca "micutul" va deveni o vedeta internationala atunci ca expozitia va fi deschisa, la data de 1 mai.

Sursa: Odditycentral

CITESTE SI:

DESCOPERA TRAVEL. Descopera lumea in care traiesti!