Prima pagină D:News

Brazilienii construiesc favelas pentru caini (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 06.04.2010 | ● Vizualizări: 85
Brazilienii construiesc favelas pentru caini (FOTO)     brazilia, favellas, adapost pentru caini, drepturile animalelor, pisici, animale + zoom
Galerie foto (7)

So Ama, o organizatie de aparare a drepturilor animalelor din Brazilia, a construit un intreg cartier pentru un numar de aproximativ 1.600 de caini vagabonzi. Favela canida aproape rivalizeaza cu cele locuite de oameni.

Localizata in orasul Caxias do Sul, din sudul Braziliei, satul pentru caini este probabil unic in lume. Din cauza lipsei de fonduri necesare construirii unui adapost corespunzator, voluntarii organizatiei So Ama nu au avut incotro decat sa construiasca 1.000 de cotete si sa lege cainii de ele.Cele 1.600 de patrupede canide si cele 200 de pisici care traiesc aici nu sunt deloc usor de ingrijit, iar cei care se ocupa de stabiliment incearca sa atraga mai multe fonduri. Suma de 14.000 de dolari primita lunar, de la autoritatile muncipale, si donatiile nu sunt de ajuns pentru acoperirea tuturor costurilor, care implica 13 tone de mancare si servicii veterinare.

Sursa: Odditycentral

DESCOPERA lumea in care traiesti!

CITESTE SI: