Prima pagină D:News

Sarah Palin planuia sa ucida lupii din Alaska

Redactia Descopera.ro | 06.17.2010 | ● Vizualizări: 417
Sarah Palin planuia sa ucida lupii din Alaska     no tags + zoom
Galerie foto (3)

Dupa ce a scandalizat un intreg mapamond cand a declarat ca S.U.A. ar trebui sa atace nuclear Rusia in scop preventiv, controversata ex-guvernatoare a statului Alaska, nu si-a temperat deloc elanul belicos. Considerata la un moment dat drept cel mai sexy politician american, Sarah Palin avea pe agenda de lucru un proiect prin care dorea nici mai mult, nici mai putin decat lichidarea, prin orice mijloace, a lupilor din Alaska, producand astfel un dezechilibru ecologic incalculabil. Motivul? “Vreau neaparat sa creasca numarul elanilor, pentru ca astfel vanatorii sa impuste cat mai multi. In loc sa-i ucida lupii, mai bine-i impuscam noi.” No comment...

Considerata pe buna dreptate personalitatea care uraste cel mai mult Natura si animalele, Sarah Palin provine dintr-o familie de vanatori inraiti, casa parintilor sai fiind literalmente ticsita cu sute de trofee de animale.

De altfel, fosta guvernatoare este si ea, la randul ei, o vanatoare patimasa, care nu rateaza nicio iesire cu pusca ori de cate ori i se iveste ocazia. De-a lungul mandatului sau, Sarah Palin s-a remarcat prin propunerile scandaloase cu privire la modul in care ea intelege sa fie tratata natura.

In primul rand, Palin oferea oricui o recompensa de 150 $ pentru laba taiata a unui lup ucis recent. Tot ea, s-a erijat in promovarea impuscarii lupilor din elicoptere si avioane, cu toate ca cetatenii din Alaska votasera de doua ori pentru stoparea acestei metode barbare.

In acest scop, Sarah a folosit 400.000 $ din banii statului pentru reclame si promovari.
Sarah Palin este si in prezent convinsa ca incalzirea globala cauzata de omenire, nu este altceva decat o minciuna sfruntata.

Sarah Palin sustine forarea dupa petrol in rezervatia Arctic National Wildlife Refuge, sloganul ei fiind "Drill, baby, drill"... Ex-(din fericire) guvernatoarea, a mers pana intr-atat incat a dat in judecata guvernul federal, pentru ca a inclus ursii polari pe lista animalelor care nu mai pot fi vanate.

La fel a procedat si cand Washington-ul a decis stoparea definitiva a pescuitului de balene beluga. Cu toate acestea, perlele celei care a demonstrat ca ignoranta si penibilul sunt infinite in politica, nu s-au sfarsit. Recent, cu ocazia dezastrului ecologic din Golful Mexic, cand un petrolier s-a scufundat imprastiind in ape mii de barili de petrol, Sarah Palin a declarat ca singurii vinovati pentru catastrofa sunt nimeni altii decat "toti ecologistii enervanti din lume".

Go Sarah Go...

Sursa: GrizzlyBay

CITESTE SI: