Prima pagină D:News

NASA lanseaza un joc video

Redactia Descopera.ro | 07.14.2010 | ● Vizualizări: 45
NASA lanseaza un joc video     NASA, Luna, joc video + zoom
Galerie foto (1)

Poate fi descarcat gratuit de pe site-ul Agentiei Spatiale Americane, de oricine vrea sa se distreze explorand suprafata Lunii.

Luna, 2025: un meteorit a lovit baza astronautilor, iar supravietuirea intregului echipaj este pusa in pericol: instalatia solara care garanteaza alimentarea cu energie si oxigen a exploratorilor a fost compromisa. Acesta este scenariul prezentat jucatorilor noului Moonbase Alpha, joc video 3D de strategie si aventura, dezvoltat de NASA in colaborare cu Virtual Herpes, o divizie a "Applied Research Associates in Research Triangle Park". Un mod distractiv de a-i apropia pe tineri de astronomie.

In cadrul simularii, exploratorii (jucatorii) au la dispozitie o unitate de "depanare" a robotilor, un centru de comanda interactiv si un refugiu plin de unelte necesare repunerii in functiune a instalatiei de alimentare a exploratorilor cu oxigen. "Obiectivul" trebuie atins intr-un timp maxim de 25 de minute, iar jocul este conceput pentru pana la sase participanti. Iar Moonbase Alpha nu este decat inceputul unei aventuri spatiale virtuale de proportii: "Astronaut: Moon, Mars and Beyond", o colectie de jocuri video pe care NASA intentioneaza s-o lanseze lunile urmatoare pe tema explorarii altor locatii extraterestre.
Sursa: Galileo

CITESTE SI:

Tag-uri: NASA | Luna | joc video