Prima pagină D:News

Talibanii antreneaza maimute teroriste

Redactia Descopera.ro | 07.15.2010 | ● Vizualizări: 568
Talibanii antreneaza maimute teroriste     no tags + zoom
Galerie foto (2)

Strategii Al-Qaeda din Afganistan au anuntat ca dispun de noi trupe care vor semana moarte si groaza in randul soldatilor NATO. Noii razbonici de sub flamura Islamului nu sunt altceva decat...maimute pe care talibanii le-au invatat sa arunce grenade, sa poarte incarcaturi explozive si chiar sa traga cu mitraliere Kalashnikov.

Conform unei anchete derulate de serviciile secrete chineze, maimutele sunt atat de bine dresate, incat pot trage cu un Kalashnikov sau chiar cu o mitraliera usoara de tip Bren.

Culmea ironiei este ca talibanii au intrat in posesia unor manuale secrete editate de CIA in anul 1967, in care sunt explicate etapele dresajului maimutelor, astfel incat inteligentele mamifere sa devina niste combatanti periculosi. Conform manualului CIA, maimutele pot fi motivate cel mai bine daca primesc recompense sub forma de banane si alune prajite.
Maimutele-soldati nu sunt la prima aparitie pe fronturile razboaielor moderne.

In timpul deselor confruntari armate dintre India si Pakistan, ambele tabere beligerante s-au folosit de trupe de maimute care patrundeau in taberele inamice si se aruncau in aer, provocand pagube materiale si victime umane.
"Maimutelele sunt cele mai inteligente animale, atat de inteligente incat pot fi invatate sa intreprinda actiuni mult mai complicate decat sa arunce grenade sau sa traga cu mitraliera", afirma Christopher Coe, director al Harlow Center for Biological Psychology.

Sursa: DiscoveryNews

CITESTE SI :