Prima pagină D:News

Este insarcinata cu doi copii, dar nu sunt gemeni

Redactia Descopera.ro | 07.16.2010 | ● Vizualizări: 260
Este insarcinata cu doi copii, dar nu sunt gemeni     no tags + zoom
Galerie foto (1)

O femeie din statul american Utah este insarcinata cu doi copii. Acest lucru nu este chiar neobisnuit, exceptand faptul ca acesti bebelusi nu sunt gemeni? Greu de crezut? La fel a fost si pentru mama lor.

Prima ecografie a lui Angie Cromar a dezvaluit ceva socant atat pentru ea cat si pentru doctorul care a examinat-o. Ceea ce au observat erau doi bebelusi aflati in stadii diferite de dezvoltare: unul avea cinci saptamani si patru zile, iar celalalt sase saptamani si o zi.

Angie Cromar stia ca s-a nascut cu o conditie medicala rara, denumita didelfie, ceea ce inseamna ca are doua utere. Acest lucru nu i-a influentat niciodata sarcinile anterioare, dar acum femeia a procreat in ambele. Exista una la cinci milioane de sanse ca asa ceva sa se intample.

Probabil mai putin de 100 de cazuri de acest fel se cunosc, in prezent, la nivel mondial. Asadar, pacienta face parte dintr-un foarte mic club select. Fiind ea insasi moasa, Angie stie ca aceasta raritate se poate solda cu unele complicatii, precum contractii premature si alte probleme. Totusi, femeia si sotul ei s-au acomodat psihic si se pregatesc sufleteste sa devina, peste nu foarte mult timp de acum, parinti de gemeni care nu sunt... gemeni.

Sursa: KSL

Descopera lumea in care traiesti:

CITESTE SI: