Prima pagină D:News

Weekend-uri Discovery Travel&Living

Redactia Descopera.ro | 07.27.2010 | ● Vizualizări: 213
no title     discovery channel, discovery travel&living, locuinte de vis, obezitate + zoom
Galerie foto (1)

În luna august, programele de lifestyle, specifice postului Travel&Living, invadează weekend-urile pe Discovery Channel. Telespectatorii care nu au acces la postul Discovery Travel&Living, pot urmări în fiecare weekend între 15.00 şi 17.00, programe despre locuinţe de vis din toată lumea dar şi despre problema obezităţii şi felul în care aceasta afectează anumite persoane.

Veţi cunoaşte în acest fel oameni extraordinari, care îşi construiesc casa de vis de la zero, în cele mai originale şi fascinante moduri cu putinţă. Veţi face cunoştinţă şi cu Robert şi Garth Davis, o echipă de chirurgi formată din tată şi fiu, care şi-au dedicat viaţa luptei impotriva obezităţii şi ajutorării persoanelor afectate de această boală.

Iată ce programe vor fi difuzate în weekend-urile Discovery Travel&Living din luna august:

Chirurgia Obezitatii - sezonul 2
Sâmbăta şi duminica, de la ora 15.00


Profesionişti dedicaţi ideii de a informa publicul cu privire la pericolele obezităţii, Dr Robert Davis şi Dr Garth Davis - doi chirurgi experţi, tată şi fiu - ajută pacienţi cu obezitate severă.
Deloc potrivit pentru cei "slabi de inimă", acest program relatează poveştile cutremurătoare ale celor care apelează la Centrul Metodist Houston de Gestionare a Greutăţii Corporale. Pentru mulţi, aceasta este o ultimă soluţie de a-şi schimba - sau chiar salva - viaţa. După sezonul 1, Alan a slăbit peste 220 kg şi a revenit pentru o dublă mastectomie, dornic să poată din nou să meargă, după ani de zile. Vanessa are 22 de ani şi speră să îşi revigoreze viaţa sexuală înlăturându-şi pielea în exces, iar Kim, o directoare de şcoală, se operează pentru a-şi îndepărta chirurgical "aripile de liliac". Tiffany, care cântăreşte 295 kg şi a apărut în primul sezon, revine fiindcă medicii fac eforturi să o convingă să se înscrie într-un program de slăbit foarte drastic - înainte de a fi prea târziu. Kathy încearcă să scape de pielea în exces pe care a acumulat-o din cauză că s-a îngrăşat foarte mult după ce fiica ei s-a sinucis, iar Marshall, unul dintre cei mai masivi pacienţi din primul sezon, revine la centru după 11 luni, pentru a demonstra cât de multe progrese se pot face într-un an.


Proiecte de vis - sezoanele 5 şi 6
Sâmbăta şi duminica, de la ora 16.00


În programul "Proiecte de vis", prezentatorul Kevin McCloud face cunoştinţă cu oameni obişnuiţi care încearcă să îşi clădească locuinţa multvisată, fiecare în stilul său unic. Telespectatorii au şansa de a studia în detaliu aceste proiecte ambiţioase, de la complicaţiile iniţiale ale desenului realizat pe hârtie până la îndelungata şi adesea dificila misiune de a transforma proiectul într-un spaţiu locuibil, practic. Proprietăţile prezentate sunt extrem de diferite - de la case săpate sub pământ până la turnuri de apă transformate, dar singurul lor element comun este că toate sunt, într-un fel sau altul, neobişnuite şi extravagante. Urmăriţi-l pe Kevin cum studiază aceste proiecte cu ochiul expertului şi îi însoţeşte pe proprietarii acestor locuinţe în eforturile lor de a-şi transforma visurile în realitate - adesea luptând cu costuri scăpate de sub control şi tot soiul de alte probleme neprevăzute.Programul detaliat all weekend-urilor Travel&Living din luna august

duminică 1 august 2010
15.00 Chirurgia obezităţii: Obezitatea şi căsnicia

Continuă intervenţia chirurgicală masivă a lui Allen. Melissa se pregăteşte pentru un bypass gastric şi trebuie să accepte pentru prima dată cauzele destrămării căsniciei sale.

16.00 Proiecte de vis: episodul 18

Designer-ul şi scriitorul Kevin McCloud prezintă acest program, în care fiecare episod urmăreşte alte persoane decise să îşi îndeplinească visul, construindu-şi casa mult dorită.


sâmbătă 7 august 2010
15.00 Chirurgia obezităţii: Intervenţie chirurgicală extremă

Căsnicia Melissei încă este într-o perioadă dificilă, când ea intră în operaţie. Kim din primul sezon îşi face în sfârşit operaţia de înlăturare a excesului de piele.

16.00 Proiecte de vis: episodul 19
Designer-ul şi scriitorul Kevin McCloud prezintă acest program, în care fiecare episod urmăreşte alte persoane decise să îşi îndeplinească visul, construindu-şi casa mult dorită.


duminică 8 august 2010
15.00 Chirurgia obezităţii: De ce mă îngraş

Trinston speră că un bypass gastric îl va ajuta să îşi îndeplinească visul de a deveni pompier. Gary, având o problemă cu pielea sa în exces, este obligat să poarte haine de damă.

16.00 Proiecte de vis: Cheltenham
Designer-ul şi scriitorul Kevin McCloud ajută un cuplu din Cheltenham să evite restricţiile de înălţime şi să extindă casa familiei mărindu-i suprafaţa din subsol.


sâmbătă 14 august 2010
15.00 Chirurgia obezităţii: Viaţă sau moarte

Tiffany, din primul sezon, se întoarce. Cum are 295 kg, medicii fac eforturi să o convingă să se interneze într-o unitate pentru cure extreme de slăbit înainte de a fi prea târziu.

16.00 Proiecte de vis: Oxford

Kevin McCloud îl ajută pe Henry Chopping să îşi proiecteze casa visată în Oxford. Dar chiar şi cu un buget de 1,3 milioane £, anumite lucruri cum ar fi ploaia nu pot fi controlate.


duminică 15 august 2010
15.00 Chirurgia obezităţii: Obezitatea şi copiii

Tiffany îşi dă seama că traversează un moment critic şi face eforturi să slăbească şi mai mult înainte de operaţie. Angela înfruntă tragedia din cauza căreia a ajuns obeză.

16.00 Proiecte de vis: Bristol
Prezentatorul Kevin McCloud studiază noi proiecte de construcţii neobişnuite. În acest episod, el urmăreşte un cuplu care vrea o casă de familie minimalistă: casa "cub de zahăr".


sâmbătă 21 august 2010
15.00 Chirurgia obezităţii: Se produc schimbări

Dr Robert Davis le ajută pe Erin, pe care alţi medici au refuzat să o opereze, şi pe Louise, care trebuie să renunţe la anumite obiceiuri proaste înainte de a se putea opera.

16.00 Proiecte de vis: Monmouth

Prezentatorul Kevin McCloud studiază noi proiecte de construcţii neobişnuite. Un cuplu din Monmouth, Jo şi Shaun, îşi doresc o casă de inspiraţie gotică.


duminică 22 august 2010
15.00 Chirurgia obezităţii: Petrecerea s-a terminat

Tammy reia legătura cu familia, după ce îşi face alte operaţii. Marshall, unul dintre cei mai masivi pacienţi din primul sezon, vine în vizită, la 11 luni după ce a fost operat.

16.00 Proiecte de vis: Midlothian

Prezentatorul Kevin McCloud studiază noi proiecte de construcţii neobişnuite. În acest episod, Pru şi Richard încearcă să transforme un vechi sit industrial în locuinţa lor.


sâmbătă 28 august 2010
15.00 Chirurgia obezităţii: Poţi să pierzi totul

Programul urmăreşte poveştile personale ale unor pacienţi cu obezitate severă, care apelează la Centrul Houston pentru Administrarea Greutăţii Corporale ca la o ultimă şansă.

16.00 Proiecte de vis: Bath
Prezentatorul Kevin McCloud studiază noi proiecte de construcţii neobişnuite. Tiffany şi John speră să construiască o casă care să nu arate deplasat în Bath, oraşul lor natal.


duminică 29 august 2010
15.00 Chirurgia obezităţii: Obezitatea se plăteşte

Linda înţelege că trebuie să slăbească, dacă vrea să mai apuce să îşi vadă nepoţii. Donna are noi probleme din cauza pielii în exces, care o transformă într-un caz extrem.

16.00 Proiecte de vis: Maidstone
Prezentatorul Kevin McCloud este prin preajmă când o fiică şi un ginere încep să construiască un bungalow de înaltă tehnologie, special creat pentru un cuplu care îmbătrâneşte.

*

CITESTE SI:
ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI