Prima pagină D:News

Cel mai mic om din lume din 2010 (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 09.08.2010 | ● Vizualizări: 470
Cel mai mic om din lume din 2010     cel mai mic om din lume, pitic, recorduri, cartea recordurilor, inedit, incredibil, bizar + zoom
Galerie foto (12)

Potrivit ultimei editii a Cartii Recordurilor, Guinness World Record Book 2011, care a aparut pe 4 septembrie a.c., Edward Nino Hernandez este cel mai mic om din lume in viata. Nino are 24 de ani si traieste in Bogota, Columbia. Cel mai mic om din lume are o inaltime de 70 de cm si o greutate de 10 kg.

Lui Nino ii place foarte mult sa danseze, viseaza sa-l intalneasca pe idolul lui - celebrul actor karateka Jackie Chan, sa conduca un Mercedes si sa calatoreasca in jurul lumii. Nino nu a mai crescut in inaltime de cand avea 2 ani.

Detinatorul precedent al recordului, chinezul He Pingping era cu 3 cm mai inalt decat columbianul, si a murit in acest an. Suprematia lui Nino nu va tine foarte mult. Atunci cand nepalezul Khagendra Thapa Magar va ajunge la 18 ani, acesta ii va fura recordul columbianului, intrucat asiaticul are o inaltime de numai 56 de cm si este recunoscut de Cartea Recordurilor drept cel mai mic adolescent din lume (vezi aici cum arata).

Sursa: Izismile

DESCOPERA LUMEA IN CARE TRAIESTI!