Prima pagină D:News

Autoritatile chineze au inaugurat bancile anti-sarut

Redactia Descopera.ro | 09.26.2010 | ● Vizualizări: 92
Autoritatile chineze au inaugurat bancile anti-sarut     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Pana de curand, primaria orasului Yantai din provincia chineza Shandong a fost exasperata de numarul tot mai mare de perechi de tineri care, sub pretextul statului pe banca, se sarutau pe bancile din parcul central al orasului. Nemultumita de curajul tinerilor care sfideaza normele stricte ale moralei chinezesti, autoritatile au gasit solutia cea mai potrivita.

Bancile au fost prevazute cu tepi metalici care impiedica orice om sa se aseze pe ele. Primaria nu a ignorat nici aspectul material al problemei.

Orice cetatean care vrea sa se odihneasca pe banci, trebuie sa cumpere un jeton la intrarea in parc, jeton care trebuie introdus intr-o fanta situata sub banca. Dupa aceasta operatiune simpla, tepii periculosi se retrag, iar vizitatorul poate sa se aseze linistit, fara grija de a-si sfasia pantalonii sau de a se intepa serios.

Problema pare a ascunde, de fapt, temerile autoritatilor de la Beijing care se gandesc la metode cat mai diversificate de a-i impiedica pe cetatenii chinezi de la eventuala concepere a celui de-al doilea copil; eveniment vazut de statul chinez, deja confruntat cu suprapopularea, drept o fapta incriminata de codul penal.

Sursa: WeirdAsiaNews