Prima pagină D:News

OZN-urile nu ne dau pace: China, New York, si acum, Texas (VIDEO)

10.22.2010 | ● Vizualizări: 334
OZN-urile nu ne dau pace: China, New York, si acum, Texas (VIDEO)     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Daca vizitatori din alta lume au sosit pe Pamant, in mod cert nu incearca sa ascunda acest lucru. In ultima perioada, mai multe OZN-uri au fost observate in China, unde au si inchis cateva aeroporturi; apoi, saptamana trecuta, aparitii stranii s-au facut simtite pe cerul New York-ului; iar acum, exista marturii ale unor fenomene nocturne ciudate deasupra localitatii El Paso, din Texas.

Coincidenta? Conexiune? Sau interpretare eronata a unor obiectenu chiar atat de neobisnuite? Evitarea teoriilor senzationalistecare vizeaza o posibila activitate extraterestra inspatiul aerian pamantean este foarte dificila atunci cand marturiisi imagini ale diferitelor obiecte zburatoare, momentanneidentificate, abunda in toate colturile lumii.

Pana acum, nicio explicatie oficiala nu s-a oferit in privintanumeroaselor aparitii OZN din China. S-au alimentat doar unelezvonuri, care puneau misterioasele manifestari aeriene pe seamaunor dispozitive si teste militare ultrasecrete. In ce privestefenomenul similar consumat saptamana trecuta peste Manhattan, s-aincercat justificarea lui prin survolul rebel al unor baloane cuheliu, dar explicatia s-a dovedit destul de neverosimila in final.

Si cel mai recent, in weekend-ul trecut, lumini ciudate auaparut pe cerul de deasupra orasului texan El Paso. Imagini filmateale evenimentului ilustreaza limpede un obiect stralucitor aflat pecer, noaptea, care se divide ulterior in trei corpuri distinctie,care continua sa avanseze spre sol.

Potrivit informatiilor furnizate de un post tv local, intamplarilebizare din New York si Texas ar avea in comun un ciudat tipartriunghiular al formatiunilor observate. Explicatii preliminare nuau intarziat, totusi, sa apara, pretinzandu-se ca un grup cunoscutsub denumirea de "Cavalerii Aurii" a organizat peste weekend unshow nocturn in cadrul caruia mai multi indivizi s-au parasutat deasupraorasului El Paso. Privind, totusi, imaginile filmate, nu este chiarfoarte usor de aderat la o asemenea propunere.Sursa: AOL News

Descopera lumea in caretraiesti: