Prima pagină D:News

Regele a murit! Traiasca regele – Caracatita Paul 2 este noua atractie a pariorilor

Redactia Descopera.ro | 11.05.2010 | ● Vizualizări: 91
Regele a murit! Traiasca regele – Caracatita Paul 2 este noua atractie a pariorilor     caracatita, paul al II-lea, previziune, acvariu + zoom
Galerie foto (1)

Caracatita Paul al II-lea, numita astfel in memoria celebrei caracatite previzionare Paul, a luat locul acesteia in acvariul care i-a adus celebritatea. Evenimentul a fost transmis in direct de catre televiziunea nationala germana si a atras numerosi spectatori si telespectatori dornici sa vada noul idol al pariorilor.

Paul al II-lea a fost, mai degraba, timid in fata camerelor de luat vederi si a aparatelor de fotografiat, preferand sa stea lipit de unul dintre peretii acvariului, evident stanjenit de agitatia din jurul sau. "L-am adus pe noul Paul din Franta, mai precis de langa Montpellier. Nu stim, insa, daca va calca pe urmele predecesorului sau si daca va putea prezice viitorul, asa cum o facea Paul I", a declarat Tanja Munzig, purtatorul de cuvant al acvariului din Oberhausen.

Scepticii sustin, insa, ca Paul al II-lea nu va putea face predictii pentru urmatorul campionat mondial de fotbal care va avea loc in Brazilia, in anul 2014, si asta datorita duratei de viata a unei caracatite, circa trei ani. Mai mult, nu este sigur ca Paul al II-lea ca trai cat sa poate prezice scorurile de la campionatul european din anul 2012.

Sursa: Discovery

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI