Prima pagină D:News

Pusculita 2.0 – purcei de lapte adevarati

Redactia Descopera.ro | 11.11.2010 | ● Vizualizări: 609
Pusculita 2.0 – purcei de lapte adevarati     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Organizatia canadiana de protectie a animalelor Winnipeg Humane intentioneaza organizarea unei miscari de protest impotriva unor articole expuse spre vanzare in paginile unui catalog virtual de cadouri pentru sarbatori – pusculite confectionate din purcei de lapte reali, impaiati si adaptati acestei functionalitati.

Pusculita, mentionata in publicatia Vancouver Magazine, este prezentata pe o pagina de internet - thecheeky.com, sub denumirea de "pusculita pusculitelor" si comercializata pentru suma de 4.000 de dolari.

"Este un purcelus adevarat, trecut prin procesul taxidermiei si dotat cu ceea ce toti purceii probabil viseaza sa aiba ca pui, o unitate de stocare a monedelor si o fanta. Completati decorul apartamentului dumneavoastra cu acest micut. Nu ucidem acesti purcelusi; ei mor din cauze naturale si doar pe acestia ii folosim", se mentioneaza pe aceeasi pagina web.
Se spune ca pusculita necesita 12 luni de preparare de la momentul comenzii si pana la ridicarea sa de catre client.

Societatea Winnipeg Humane a fost notificata cu privire la comercializarea acestui produs de catre o persoana care a observat anuntul online. Aileen White, purtator de cuvant al organizatiei, a trimis un e-mail magazinului virtual, in care si-a exprimat dezamagirea, solicitand incetarea comercializarii "pusculitelor vii". Nu a primit inca niciun raspuns.

Sursa: CBC

Descopera lumea in care traiesti: