Prima pagină D:News

Iata ce s-a intamplat in SUA de Ziua Recunostintei 2010! (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 11.29.2010 | ● Vizualizări: 191
Iata ce s-a intamplat in SUA de Ziua Recunostintei 2010? (FOTO)     festival, ziua recunostintei, sua, carnaval, parada, eveniment, manifestare, mars, galerie foto, imagini, poze + zoom
Galerie foto (25)

Parada Macy de Ziua Recunostintei este un eveniment anual prezentat de Macy’s, un lant de magazine mari raspandite pe toata suprafata Statelor Unite.

Traditia a inceput in 1927, Macy devenind a doua cea mai veche parada de Ziua Recunostintei in SUA, alaturi de Parada Americii de Ziua Recunostintei din Detroit, si cu patru ani mai tanara decat Parada 6abc IKEA de Ziua Recunostintei din Philadephia. Evenimentul cu durata de trei ore este tinut in New York City, in chiar Ziua Recunostintei, in cea de-a patra zi de joi a lunii noiembrie.In cadrul paradei, baloane uriase de forma diferitelor animale sau personaje de desene animate sunt inaltate in aer, se canta muzica live si diferite alte activitati festive au loc. De asemenea, trupe de elevi si studenti din toata tara vin la parada pentru a marsalui, in timp ce televiziunile difuzeaza prestatia unor cantareti si trupe celebre.

Sursa: Amusingplanet

Descopera lumea in care traiesti: