Prima pagină D:News

Cerbul care nu vroia sa fie ren... a fugit din biserica

Redactia Descopera.ro | 12.10.2010 | ● Vizualizări: 411
Cerbul care nu vroia sa fie ren... a fugit din biserica     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Politia din Lakeland, Florida, a anuntat ca un cerb a fugit dintr-o biserica, unde fusese adus cu forta, langa scena Naterii Domnului. Enoriasii intentionau sa aduca si sania lui Mos Craciun, in apropierea scenei alegorice, dar deoarece nu au mai gasit reni de inchiriat, s-au multumit cu un cerb muntiac (Muntiacus muntjak), animal lovit cu masina de alt enorias. Evident, se intampla in America...

Seriful din Lakeland a primit un telefon la ora 5:30 dimineata, de la un locuitor care vazuse un cerb muntiac alergand dezorientat pe strazile orasului. Dupa o scurta investigatie, politistii au aflat ca bietul muntiac este nimeni altul decat Rudolf, devenit deja celebritate locala, dupa americanul Ken Suarez l-a lovit cu masina, ocupandu-se ulterior de cheltuielile medicale necesare refacerii micului cerb (cerbii muntiac traiesc de felul lor in Asia de sud-est si nu depasesc talia unui caine).

Locuitorii din Lakeland au decis ca, in lipsa fondurilor locale care sa le permita inchirierea unui ren autentic, sa apeleze la micul Rudolf. Botezat astfel deoarece urma sa-l portretizeze pe renul principal de la sania lui Mos Craciun, cerbul muntiac a trebuit sa fie inhamat la sania asezata in fata "Nazarene Nativity Scene" din cadrul Highland Park.

Satul probabil de rolul mai mult decat nepotrivt pe care era obligat sa-l joace, muntiacul s-a eliberat usor din harnasament (care era potrivit pentru talia mare a renilor), fugind pe strazi. Conform raportului incheiat de sergentul Terry Smith, personalul bisericii l-a gasit pe Rudolf, care se refugiase sub casuta elfilor din Bethleem Village.

Sursa: UnitedPressInternational