Prima pagină D:News

Te alearga mistretii? Urca in copac si asteapta elicopterul!

Redactia Descopera.ro | 12.11.2010 | ● Vizualizări: 575
Te alearga mistretii? Urca in copac si asteapta elicopterul!     no tags + zoom
Galerie foto (1)

O frantuzoaica, in varsta de 30 de ani, a fost alergata de o turma de porci mistreti furiosi, fiind obligata sa se urce intr-un copac si sa astepte sosirea unui helicopter care sa o salveze.

Tanara mergea prin vaile din apropierea orasului Bagneres-de-Luchon, cand s-a intalnit brusc cu o turma de mistreti. Speriate de aparitia brusca a femeii, animalele au atacat, fugarind-o prin padure. Femeia s-a pierdut cu firea si nu a realizat ca mistretii blufau, alergand disperata, pana cand s-a urcat intr-un copac. Problemele au aparut in momentul in care a dorit sa coboare si a realizat ca se blocase intre ramuri, nemaifiind in stare sa se descurce. Din fericire, avea asupra ei un telefon mobil echipat cu sistem GPS, politia reusind sa o localizeze cu precizie maxima.

Un elicopter a sosit de urgenta, personalul specializat reusind sa o recupereze in siguranta. "Tremura din toate incheiturile si suferea de hipotermie usoara. Din fericire, nu avea fracturi sau alte rani serioase", declara medicul sosit la fata locului.

Sursa: TheTelegraph