Prima pagină D:News

Pepsi cu gust de castane, ultima extravaganta japoneza

Redactia Descopera.ro | 12.27.2010 | ● Vizualizări: 100
Pepsi cu gust de castane, ultima extravaganta japoneza     pepsi, japonia, castane, desert, extravaganta + zoom
Galerie foto (1)

Japonia nu este deloc straina de extravagantele culinare, ba dimpotriva, are o intreaga traditie care se aplica numai si numai in Tara Soarelui Rasare. Iar daca tot vorbim de astfel de ciudatenii, probabil ca binecunoscuta bautura racoritoare Pepsi este cea mai afectata de preferintele japonezilor...

Primul produs neobisnuit s-a numit Pepsi White, mai precis Pepsi cu gust de iaurt. SI cum succesul acestuia a fost unul urias, nu a lipsit mult pana a aparut si Pepsi Ice Cucumber, Pepsi cu gust de castravete, si apoi Pepsi Azuki, o bautura racoritoare cu gust de fasole Azuki, o specie locala deosebit de apreciata. Acum este timpul sa intampinam ultima inventie a celor de la Pepsi Japonia, bautura cu gust de castane.

Noul produs a fost botezat Pepsi Mont Blanc, si a aparut doar intr-o editie limitata, in cinstea unui desert francez care include castane si care s-a bucurat de un succes urias in Japonia. Iar lucrurile nu se opresc aici... Desi este un secret bine pastrat, se pare ca angajatii companiei Pepsi pregatesc o editie de senzatie... Pepsi Tiramisu.

Sursa:WeirdAsiaNews