Prima pagină D:News

”Brigazile Morţii” trimise împotriva găinilor invadatoare

Redactia Descopera.ro | 02.04.2011 | ● Vizualizări: 160
”Brigazile Morţii” trimise împotriva găinilor invadatoare     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Găinile evadate din ferme şi resălbăticite în împrejurimile comitatului Polk County, s-au înmultit atât de mult încat au devenit o adevarată plaga pentru locuitori. Aceştia sunt într-atât de exasperaţi încât au ajuns să angajeze adevărate ”echipe ale morţii” care trebuie să lichideze toate orătăniile prinse vagabondând.

Astăzi, un efectiv de peste 600 de găini de rasa, cocoşi şi pui, haladuieste prin nord-vestul oraşului Lakeland din statul american Florida, locuitorii temandu-se de faptul că găinile re-sălbăticite le-ar putea ataca animalele de companie sau chiar copiii.

Cu privire la originea gainilor cu pricina, legendele urbane din regiune susţin ca o serie de persoane certate cu legea au eliberat intenţionat în zona căteva perechi de găini care s-au înmulţit cu timpul pâna într-atât încât locuitorilor a ajuns să le fie frică să iasă la plimbare cu animalele de companie.

Pentru a limita numarul găinilor, autoritaţile locale au ajuns să plătească recompense pentru fiecare găină ucisă şi predată la primărie.

Din acest motiv, mulţi amatori de chilipiruri s-au organizat in echipe înarmate care cerceteaza fiecare copac, tufis, sau exploreaza cu lanterne pe sub maşinile şi casele oamenilor în cautare de găini.

Sursa: BayNews

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI