Prima pagină D:News

Japonezii au inventat dispozitivul de transmitere a săruturilor pe Internet! (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 05.03.2011 | ● Vizualizări: 136
Japonezii au inventat dispozitivul de transmitere a săruturilor pe Internet! (VIDEO)     sărut, internet, transmitere, kiss, sarutare + zoom
Galerie foto (1)

Se spune că marea majoritate a comunicării are loc mai mult la nivel fizic decât verbal, dar într-o era a progreselor tehnologice se pare că am neglijat contactul tactil.

Din fericire, există întotdeauna Japonia, care ne furnizează inovaţii neconvenţionale. Cel mai recent exemplu este un dispozitiv de transmitere a sărutului care va înregistra şi reda mişcările limbii.

Aflându-se în momentul de faţă într-o stare incipientă, dispozitivul preia semnalul de la gura unui individ şi îl transmite unui al doilea dispozitiv folosit de o altă persoană care aşteaptă să primească această dovadă tehnologică de afecţiune.

Cercetatorii spun că mai au de lucrat la unele detalii precum: simţul gustului, modul de a respira şi umezeala limbii, aspectele importante ale unui sărut.Odată ce vor dezvolta acest dispozitiv, cei de la Universitatea de electrocomunicatii îşi imaginează că dispozitivul va fi comercializat, mai ales dacă imită sărutul unei celebrităţi.

Sursa: Engadget

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI