Prima pagină D:News

Colanţii cu cofeină, un nou instrument în lupta cu kilogramele (VIDEO)

Redactia Descopera.ro | 06.05.2011 | ● Vizualizări: 588
Colanţii cu cofeină, un nou instrument în lupta cu kilogramele (VIDEO)     colanti, cofeina, unt de shea, slabire, modelare, grasimi + zoom
Galerie foto (1)

Pentru a ajuta la scăderea în greutate, s-au inventat o pereche de colanţi care promit să ajute la pierderea câtorva centimetri în zona şoldurilor.

Colanţii se numesc Lytess şi sunt vânduţi online de câţiva distribuitori. Site-ul companiei susţine că aceşti pantaloni conţin o infuzie de cafeină şi unt de shea, subtanţe care ajută la reducerea grăsimilor. Potrivit echipei producătoare, colanţii vor îndepărta până la 5 centimetri la nivelul şoldurilor şi 3 centimetri în jurul coapselor.

Rezultatele se vor vedea în urma a 18 zile de purtare a colanţilor, produs ce poate fi achiziţionat pentru suma cuprinsă între 50 şi 70 de dolari.

Deşi compania susţine că rezultatele se vor vedea după 18 zile, estimările lor de pierdere a centimetrilor în plus au fost obţinute în urma a opt ore de utilizare zilnică, şase zile pe săptămână, timp de 21 de zile.

Chiar dacă site-ul susţine că vor fi îndepărtaţi 5 centimetri la nivelul şoldurilor, compania declară că s-a observat o scădere medie de 5 milimetri în termen de 21 de zile. În plus, Lytess a clarificat faptul că acest produs nu ajută la scăderea în greutate, ci ajută doar la reducerea dimensiunilor.

Cu toate că există sugestii despre cafeină ce sugerează că aceasta ajută la reducerea greutăţii, nu s-au efectuat studii ştiinţifice care să confirme acest fapt. Totodată, cantitatea de cafeină absorbită din aceşti colanţi ar fi atât de mică, încât nu ar influenţa metabolismul într-o măsură prea mare.

Exerciţiile fizice şi supravegherea alimentaţiei vor fi mult mai eficiente la pierderea greutăţii şi vor ajuta la prevenirea reapariţiei ei.

Sursa: 9article