Prima pagină D:News

Fotograf la ASTRA FILM FEST 2007

06.18.2007 | ● Vizualizări: 75

Dupa succesul expozitiilor: TREI LUMI (2000), PORTRETE DIN BALCANI (2002), RUSIA POST-COMUNISTA (2004) si ROMANIA (2006), editia speciala ASTRA FILM SIBIU 2007 lanseaza o provocare, propunand programul special TRANSILVANIA MEA, o privire din interior si din afara asupra unui spatiu al multiculturalitatii, cu filme, fotografii, muzica si programe interactive.

Punctul central al programului TRANSILVANIA MEAeste EXPOZITIA DE FOTOGRAFIE cu acelasi titlu, care va prezenta 200de lucrari care sa reprezinte tot atitea incursiuni vizuale inspatiul transilvan.

Expozitia va incanta pe invitatii din toata lumea si pe zecile demii de spectatori pe tot parcursul desfasurarii
evenimentului.

Fotografii sunt invitati sa isi trimita o selectie de 30 de lucrarireprezentative pentru tema programului propus de Astra Film Fest laadresa aff@astrafilm.ro si dbudrala@astrafilm.ro.

Locuri si chipuri surprinse din perspectiva fotografului-artistsi/sau a fotografului cronicar, antropolog, cercetator, sociologvor compune o Transilvanie a experientelor vizuale personale laASTRA FILM SIBIU 2007.

Festivalul este evenimentul principal al toamnei culturaleromanesti si un pilon al programului Sibiu- Capitala CulturalaEuropeana. ASTRA FILM, festival international de film documentar siantropologie vizuala, este unul dintre marile festivaluri de filmdin Europa, apreciat pentru valoarea si consistenta programelorsale.

ASTRA FILM este unul dintre putinele festivaluri de film documentardin Europa si singurul din Romania care atrage zeci de mii despectatori din toate tarile europene.

Tag-uri: Fotograf | ASTRA | FILM | FEST 2007