Home » D:Pedia » Cele mai bune podcast-uri pe care să le asculţi în timp ce lucrezi

Cele mai bune podcast-uri pe care să le asculţi în timp ce lucrezi

Cele mai bune podcast-uri pe care să le asculţi în timp ce lucrezi
Publicat: 02.09.2016
Una din puţinele metode prin care oamenii care fac naveta sau lucrează peste program pot evada din bucla recursivă în care numără minutele rămase până la staţia care coboară sau ora de plecare este muzica.

Site-ul hypebeast.com a creat o listă de podcast-uri care sunt ideale pentru persoanele care fac naveta şi nu vor să piardă timpul degeaba uitându-se pe geam sau pentru oamenii care lucrează şi abia aşteaptă ca ceasul să indice ora de plecare, scrie Mediafax.

1. Chillin Island

Gazdele programului sunt enigmaticii Ashok „Dapwell” Kondabolu, Aleksei „Lakutis” Weintraub şi evazivul Despot, de asemenea cunoscut ca „domnul voi scoate un album în curând”. Show-ul a primit invitaţi precum Skepta, Wiki de la Ratking sau Exra Koening de la Vampire Weekend, printre alţi nenumăraţi artişti.

2. Rinse FM

Staţia cu baza în Londra difuza ulterior de pe acoperişuri, din bucătării sau beciuri din Tower Hamlets, un burg londonez din estul oraşului propriu-zis, înainte de a fi serios înfiinţată în 2010, după mai bine de 16 ani de piraterie. De la încorporare, Rinse şi-a expandat prezenţa în mediul online şi lotul de DJ, menţinându-se în topul podcast-urilor londoneze.

3. No Jumper

Autoproclamat „cel mai cool podcast din lume”, de obicei, găzduieşte cele mai profunde şi candide interviuri difuzate vreodată. Fiind înregistrate în spatele propriului magazin de biciclete BMX, gazda show-ului, Adam22 şi partenerii săi Robesman şi Lil House Phone au vorbit cu toată lumea: de la Lily Yachty până la actriţa de filme pentru adulţi Janice Griffith.

4. Failing Upwards

FU este format din fostul editor de la Four Pins, Lawrence Schlossman, şi James Harris, care găzduiesc emisiunea împreună. Cei doi se îmbată şi vorbesc despre experienţele şi carierele lor din industriile media şi fashion.

5. Bodega Boys

Desus Nice şi Kid Mero găzduiesc acest podcast şi sunt, indiscutabil, regii citatelor.

6. No Vacancy Inn

Tremaine “Denim Tears” Emory şi Acyde îşi etichetează podcast-ul: „conversaţii culturale”, iar ăsta e practic un rezumat al emisiunii celor doi.

7. The Great Debates/ Marile dezbateri

Prezentatorii Steve Hely şi Dave King se angajează în dezbateri aprinse, de obicei fără să se pregătească înainte. Dan Medina moderează. Subiecte tratate de cei doi: cel mai bun personaj din desene animate; ce băutură e mai bună: bere sau vinul? şi multe altele.

Alte podcast-uri demne de ascultat:

8. Tax Season;

9. A Waste of Time;

10. The Read.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm