Home » Lumea digitală » Decizia luată de Instagram în privinţa clipurilor video

Decizia luată de Instagram în privinţa clipurilor video

Decizia luată de Instagram în privinţa clipurilor video
Publicat: 01.04.2016
Update-ul pentru Instagram ar trebui să fie deja disponibil atât pentru utilizatorii de iOS, cât şi pentru cei de pe Android.

 Deşi atenţia utilizatorilor de Instagram este momentan captată de modificările din fluxul de ştiri, Facebook a pregătit şi alte modificări pentru reţeaua sa de socializare foto, ridicând limita de 15 secunde ale componentei video la 60 de secunde, informează Go4it.

Cei care doresc să realizeze clipuri video pentru Instagram au acum la dispoziţie 60 de secunde pentru a-şi pune în imagini mesajul. Această decizie a venit în urma faptului că în ultimele şase luni, consumul de materiale video de pe Instagram a crescut cu 40%. Această decizie va asigura o creştere şi mai mare în următoarele câteva luni, oferind şansa unor creatori de conţinut să realizeze materiale mai elaborate, potrivit Go4it.

Noua limită de un minut depărtează astfel conceptul de materiale video de pe Instagram de cele de pe Vine, unde trebuie să lucrezi în limita a şase secunde.

Update-ul pentru Instagram ar trebui să fie deja disponibil atât pentru utilizatorii de iOS, cât şi pentru cei de pe Android. Din păcate, acesta nu oferă încă paritate între cele două versiuni. Cei care folosesc Instagram pe iOS sunt în continuare singurii care pot folosi clipuri video din galeria personală de pe telefon în realizarea de materiale video, în timp ce utilizatorii de Android pot doar să folosească clipuri înregistrate pe loc în aplicaţie.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase