Home » Lumea digitală » Drona superinteligentă Typhoon H se găseşte şi în România. Ce poate face – VIDEO

Drona superinteligentă Typhoon H se găseşte şi în România. Ce poate face – VIDEO

Drona superinteligentă Typhoon H se găseşte şi în România. Ce poate face – VIDEO
Publicat: 27.03.2016
Typhoon H este prevăzut cu funcţia "Team Mode".

Typhoon H, model câştigător a multiple premii din domeniu, este disponibil la precomandă, începând de joi, şi în România, prin Televoice Grup SRL, importator exclusiv, transmite un comunicat al producătorilor remis MEDIAFAX.

Prezentat pentru prima dată la expoziţia de IT Consumer Electronics Show (CES) 2016 desfăşurată anual în Las Vegas, modelul Typhoon H redefineşte categoria dronelor pentru entuziaşti. Cu caracteristici specifice gadget-urilor profesioniste, drona este listată la un preţ fără precendent, 1399 euro. Totodată, pentru o perioadă limitată, drona vine la pachet cu o telecomandă care permite urmărirea automată a subiectului.

Drona este prevăzută cu o platformă solidă, cu şase rotoare, pentru cele 3 axe, gimbal 360 de grade şi noua cameră CGO3+. În plus, sistemul folosit de aterizarese retrage în timpul zborului, astfel încât oferă posibilitatea de a captura imagini video la o calitate 4k şi imagini fixe de 12 MP, fără obstacole. Typhoon H aduce şi noi module de zbor şi de captare a imaginilor, precum Point of Interest, Orbit Me, Curved Cable şi Journey.

Printre caracteristicile inovatoare ale acestui produs se numără detectarea ultrasonică a posibilelor obstacole care ar putea cauza prăbuşirea dispozitivului şi un sistem de siguranţă ce permite Typhoon H să rămână stabilă chiar dacă unul din motoare cedează. Drona beneficiază de un modul de procesare video care permite schimbarea dinamică a traseului în cazul în care drona întâlneşte un obstacol, astfel încât continuă să urmărească subiectul în siguranţă.

Un avantaj în plus este designul compact şi uşor de utilizat. Typhoon H este construit în mare măsură din fibră de carbon, astfel încât are o greutate redusă şi o rezistenţă extinsă.

Typhoon H este prevăzut cu funcţia „Team Mode”, care permite conectarea dronei la o staţie de la sol, şi în acelaşi timp, camera CGO3+ poate fi conectată la o altă staţie de la sol. Captarea de conţinut cu adevărat creativ este mult mai facilă printr-o astfel de cooperare între pilot şi aparatul de filmat/fotografiat.

„Ne bucurăm că am adus pe piaţa locală Typhoon H, un model ce creează posibilităţi fără precedent, disponibile până acum doar în cazul platformelor profesioniste. Este cel mai avansat model pentru amatori, care setează noi standarde în ceea ce priveşte performanţa şi valoarea”, a declarat Liviu Nistoran, directorul companiei Televoice.

Telecomanda „ST 16 all-in-one” dispune de un ecran tactil de 7 inch, care afişează secvenţe video direct în timpul zborului la o rezoluţie de 720p HD şi permite o gamă largă de moduri de zbor autonome.

Noul Typhoon H are o autonomie de până la 25 de minute, poate zbura la o înălţime de până la 122 metri deasupra solului, cu o viteză maximă de 10m/s.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase